2777
2789

سلام خانم های تو خونه محصل های نمونه!  

امروز کنکور دکترا شرکت کردم   فاصله ها میباست یک متر و نیم باشه اما یه متر بود!  

بازرسی بدنی با دستگاه بود خداییش و ماسکم اجباری  

غائبین زیاد بودن و هوا بشدت گرم   طوری که من با موهای ماشین شده ام   در حال ذوب شدن بودم!  

کسی کنکور سراسری یا ارشد یا دکترا داره؟

نظرتون واسه برگزاریش چیه؟

دکترا بدرد خواهد خورد ایا؟

کنکور دکترا دادی؟ پسا کرونا به بعد کرونا میگن ما الان در دوران کرونا هستیم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهشااا خواهشااا واسه تعویق کنکور سرارسری و ارشد بیاید رای بدید تا نسل کشی راه نیفتاده..پروتکلاشونم که دید واسه دکتری

هرکس پیامو ببینه رای نده مسووله در براربر فاجعه ای که میخاد راه بیوفته https://www.farsnews.ir/my/c/34923

پدر من که امروز ازمون داشت تو حوزشون به جز ماسک هیچی رعایت نششده بود تنها شانسشون تعداد غایبین زیاد بود

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
پدر من که امروز ازمون داشت تو حوزشون به جز ماسک هیچی رعایت نششده بود تنها شانسشون تعداد غایبین زیاد ...

بابای منم همینطور😃😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃