2777
2789
عنوان

پاک شدن پیام خصوصی نینی سایت

414 بازدید | 25 پست

یکی چند تا پیام خصوصی گذاشته ولی الان که خواستم برم جوابش بدم دیدم اصلا پیاماش نیست.

دلیلش چیه؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که پیامو فرستاده قطع دسترسی شده

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
یا لغو کرده یا قطع شده

خودش یعنی میتونه لغو کنه؟؟

لغو چی رو باید بزنه؟؟

الان من بخوام پیام های خصوصی با یکی؛ برای اون شخص حذف بشه چجوری باید لغو رو بزنم؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
خود نی نی یارها پیاما خوندن،  حذفش کردن    

چیز بدی که نبود اخه

منم دوتا دارم از اونا نمیدونم چیه

دو تا از کدوما؟؟

خودش یعنی میتونه لغو کنه؟؟ لغو چی رو باید بزنه؟؟ الان من بخوام پیام های خصوصی با یکی؛ برای اون ...

میری اول لغو دوستی تو قسمت پیامات میزنی بعد پیاماتو حذف میکنی

همین🙂

وای واسه منم هست نی نی‌یار گفت کاربری توی خصوصی بهم پیام داده که کاربریش حذف شده و اون عدد از بین نم ...

کدوم عدد از بین نمیره؟