2777
2789
عنوان

پاک شدن پیام خصوصی نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 25 پست
میری اول لغو دوستی تو قسمت پیامات میزنی بعد پیاماتو حذف میکنی همین🙂

برای خودم که حذف کنم برای اون حذف میشه؟؟ یا فقط واسه خودم حذف میشه؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
کسی که پیامو فرستاده قطع دسترسی شده

تو نینی سایت بلاک هم داریم؟؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که روی اون پاکت نامه قسمت پیام های خصوصی میاد

نه برای من اون نیست. فقط دیشب پیام داده بود بازش کردم که صبح پیام بدم؛ دیدم پیاماش نیست

تو نینی سایت بلاک هم داریم؟؟

نه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
آها 😅😅😅 شرمنده پس فازم اشتباه شده گویا🤣

😄

مرسی که گفتین؛ چون ممکنه بعدا اینجوری هم پیش بیاد.

بلاک کردن هم داریم تو نینی سایت؟؟

چطوری پیام خصوصی میدید

اول باید درخواست دوستی بفرستید. بعدش که قبول کرد بعدش میتونید پیام خصوصی بدین