2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وضعیت قد بعضی  پسرا الان کوتاه تر باشی بهتره😂

😂حالا پسرام به نظرم 80درصد بلندن 20درصد کوتاهن

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
خب مگه نمیگی خودشم غر میزنه  دیگه کم کم رابطرو کم کن

تا الان ۱۰بار خواستم کات کنم ولی نشد ک نشد😐طلسم شدیم رفت😂😂😂البته من مامان بابامم کلا باهاش مخالفن😐پسره خوبیه ولی میگن تو پیش اون خیلی هیکلی نشون میدی😂اون پیشت جوجست😐❤

تا الان ۱۰بار خواستم کات کنم ولی نشد ک نشد😐طلسم شدیم رفت😂😂😂البته من مامان بابامم کلا باهاش مخالف ...

اخی عزیزم😂😂😂هرچی صلاحه پیش بیاد برات

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
اگه دوسش داری واقعا و خجالت نمیکشی اصلا مهم نیس تو اینستا خیلیا هستن اینجوری عاشق شدنو ازدواج کردن

من خب دوست داشتم حداقل ۵سانت از خودم بلند تر بود یا هم قد بعد حس میکنم خودش بیشتر اذیت بشه تا من

من خب دوست داشتم حداقل ۵سانت از خودم بلند تر بود یا هم قد بعد حس میکنم خودش بیشتر اذیت بشه تا من

خب ازدواج چون چیز مهمیه یبار بشینین باهم حرفاتونو بزنین درست اگه خودت مشکل نداری بهش بگو و نظرشو بپرس اگه اوکی بود که هیچی

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند!