2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین... امروز کنکور دادم

550 بازدید | 46 پست

سلام

من امروز آزمون دکتری دادم

خداروشکر همه چیز خوب بود

با آرامش برگزار شد

مراقبا خیلی رعایت میکردن

فاصله صندلیا بیشتر

همه هم ماسک داشتن و چند بار تو بلندگو اعلام میشد که ماسکتونو درنیارید

سوالا رم رو میز میذاشتن و رو زمین چیزی نذاشتن که مجبور شیم از رو زمین برداریم

ولی الکل یا ژل همراهتون باشه

خدا جونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنجش نوشته بود که ماسک معمولی سه لایه داشته باشید

من قبلا تو نظرم بود شیلد بزنم ولی با این چیزی که سنجش نوشته بودم فکر کردم نمیتونم این کارو کنم

امروز دیدم چند تا از داوطلبا داشتن و کسی کاری شون نداشت

گفتم بگم اگه خواستید فک کنم میتونید استفاده کنید. البته نمیدونم چقدر اذیت کنه سر جلسه

خدا جونم شکرت
بازرسی بدنی نشدین؟

من همه وسیله هامو تو نایلون شفاف گذاشته بودم که دیده بشه دیگه به وسیله هام دست نزنن

بازرسی بدنی نکردن ولی تذکر جدی میدادن اگه گوشی یا ساعت، انگشتر یا دستبند هوشمند دارید تحویل بدید

حتی وقتی نشیته بودیمم چند بار اومدن گفتن

خدا جونم شکرت

من امتحان ندادم دارم منفجر میشم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
چطوری؟گوشی؟

بله وحتی اینکه مراقباازنزدیک شدن به داوطلبامیترسیده ان وسوالاروباهم چک میکردن چندنفر اینم ازکنکوردکتری وای به حال بقیشون

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم