2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین... امروز کنکور دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
من امتحان ندادم دارم منفجر میشم

آخه ببین گفتی نخونده بودی

منم پارسال نخونده رفتم سر جلسه فقط اعصابم خرد شد

فایده نداره که

مهم سوالاشه که بعدا میتونی استفاده کنی

خدا جونم شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری ینی افتضاح بوده؟ از نظر بهداشتی؟ کدوم شهر؟ من زنجان بودم

تقلب میکردن گوشی بردن جلسه سوالابعداتمام جلسه برده شده بیرون تهویه خیلی بدبوده چیدمان صندلیاباسالهای قبل فرقی نمیکرده و...

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
آخه ببین گفتی نخونده بودی منم پارسال نخونده رفتم سر جلسه فقط اعصابم خرد شد فایده نداره که مهم سوا ...

آره نخونده بودم ولی دوست داشتم تجربه ش کنم😔

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
آخه ببین گفتی نخونده بودی منم پارسال نخونده رفتم سر جلسه فقط اعصابم خرد شد فایده نداره که مهم سوا ...

چه رشته ای هستین ؟واسه ارشد چی خوبه من بخونم.یکی از بدبختیام اینه مشاور ندارم و تکلیفم با خودم تو زندگی مشخص نیست 

شما کدوم شهر بودین اینجا ک اصلا راضی نبودن خیلیا ماسک نزده بودن اصلا چند نفرم تند تند سرفه شدید میکردن تو سالن فاصله صندلی ها مثل سالای قبل بوده مراقبام از ترس اینکه کرونا بگیرن اصلا نزدیک اونایی ک سرفه میکردن نرفتن تذکر بدن ک مریض نشن ب شدتم تقلب میکردن در حدی ک دو تا صندلی کنار هم سوالاشونو چک میکردن باهم

الله اعلم ،اینجا ناراضی بودن انشالله بقیه جاها اینجوری نبوده باشه 

شمام موفق باشید

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...