2777
2789
چه ضرری 🤔

نهار تو بدن تولید بلغم میکنه

متأسفانه یه عادت غلط هست که همه میخورن و سنگین هم میخورن

درحالی که صبحانه هنوز کاملا مراحلِ گوارش رو طی نکرده

همین نهارخوندن خودش از عللِ معده‌درد و نفخ و یبوست هست

وقتی شما صبحانه رو کامل و مفصل و نسبتا زود بخوری،تا موقع شام سیستمِ گوارشت آماده میشه واسه غذای جدید که همون شام هست

شام رو هم دیگه نهایتا ۷غروب میخوریم،تا موقع خواب بیشترش هضم بشه و خوابمون راحت باشه

اگر ظهر احساس گرسنگی بکنیم یه کم میوه یا شیر میخوریم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم نخوردنش ضرر داره🙄

نهار تو بدن تولید بلغم میکنه

متأسفانه یه عادت غلط هست که همه میخورن و سنگین هم میخورن

درحالی که صبحانه هنوز کاملا مراحلِ گوارش رو طی نکرده

همین نهارخوندن خودش از عللِ معده‌درد و نفخ و یبوست هست

وقتی شما صبحانه رو کامل و مفصل و نسبتا زود بخوری،تا موقع شام سیستمِ گوارشت آماده میشه واسه غذای جدید که همون شام هست

شام رو هم دیگه نهایتا ۷غروب میخوریم،تا موقع خواب بیشترش هضم بشه و خوابمون راحت باشه

اگر ظهر احساس گرسنگی بکنیم یه کم میوه یا شیر میخوریم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
بی بی چک منفی

آخ عزیزم خدا بزرگ خیلی خیلی زیاد امروز میگن دعا خیلی گیرا هستش با زبون روزه حتما واست دعا میکنم دامن سبز بشه گلکم 💗💗💗💗💗

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
نوش جونت گلم شوخی میکنم اخه من خیلی عداب وجدان میکیرم غذا مونده بخوریم🙈🙈

فدات عزیزم....

چرا عذاب وجدان؟؟ خونمون همه تا ظهر خوابیم 

بعد همسرم میره مغازه من و پسر اگه ناهار از دیشب نباشه

میریم خونه مامانم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخ عزیزم خدا بزرگ خیلی خیلی زیاد امروز میگن دعا خیلی گیرا هستش با زبون روزه حتما واست دعا میکنم دامن ...

الهی فداتشم خیلی ممنون لطفتو فراموش نمیکنم خدا قبول کن نماز روزتو😘😘😘😘اینقدر حالم بده ک نشستم گوشه اتاق و گریه شب هم مهمون دارم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

من چون بادخترم تنهابودم

خوراک لوبیا درست کردم بعد یه نگاه به

خوراک کردم یه نگاه به خودم دیدم من با این

چیزاسیرنمیشم دوتا استکان برنج کته کردم 

خوردیم😋شکموهم خودتونید وعمه هاتون

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نهار تو بدن تولید بلغم میکنه متأسفانه یه عادت غلط هست که همه میخورن و سنگین هم میخورن درحالی که صب ...

ماهم نهار تو خونمون حذفه

البته الان تو اسباب کشی ام سیستممون بهم ریخته

منو همسر نمیخوریم

بچه ها چرا به اونا میدم

خودمونم هوس کنیم سبک میخوریم

املتی

تخم مرغ خرمایی

عدسی

قارچ ونیمرویی چیزی

ولی شام جبران میکنم

مثل مرغم هستیم سر شب میخوابیم😅😅

نهار تو بدن تولید بلغم میکنه متأسفانه یه عادت غلط هست که همه میخورن و سنگین هم میخورن درحالی که صب ...

افرین توی قرآن هم اومده که ناهار واسه سلامتی ضرر داره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
فدات عزیزم.... چرا عذاب وجدان؟؟ خونمون همه تا ظهر خوابیم  بعد همسرم میره مغازه من و پسر اگه ن ...

خوب غذای شب مونده خییلی ضرر داده عزیز دلم

ما نهار رو ساده درست میکنیم و سبک

اابته خووم و همسرم نمبخوریم فقط بچه ها میخورند شام ها رو مفصل میخوریم

من چون بادخترم تنهابودم خوراک لوبیا درست کردم بعد یه نگاه به خوراک کردم یه نگاه به خودم دیدم من با ...

نووووش جونتون 😊

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
ماهم نهار تو خونمون حذفه البته الان تو اسباب کشی ام سیستممون بهم ریخته منو همسر نمیخوریم بچه ها چ ...

☺☺☺

من مجرد بودم خیلی زود میخوابیدم

اما متأهلی نمیشه دیگه خیلی زود بخوابیم ۱۱:۳۰اینطورا میخوابیم 

حذف نهار خیلی خوبه

منکه راضی‌ام و احساس سبکی میکنم

نووووش جونتون 😊

فداتم عشقم😘❤

افرین توی قرآن هم اومده که ناهار واسه سلامتی ضرر داره

واقعا ضرر داره

اکثرِ ایرانی‌ها از مشکلات گوارشی رنج میبرن

باور کنید یه علتش خوردنِ نهار هست