2777
2789
الهی فداتشم خیلی ممنون لطفتو فراموش نمیکنم خدا قبول کن نماز روزتو😘😘😘😘اینقدر حالم بده ک نشستم گوش ...

اگه به  خدا ایمان داری همه چی بده به دست خودش خدا اینقدر بزرگ مهربون که صدبرابر مادر ها انسان دوستش داره از خودش بخوا  و به امید حق پاشو کاراتو بکن گریه خوب نیست گلم خدا اگه داد رحمت اگه نداد حکمت فقط ایمان به معجز خدا داشته باش 😍😍😍😍😍😘

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا قو نیم قد دارم تنظیمشون کردم شدنیه گلم اولاش سخته

همسرم عادت داره شبا دیر بخوابه

کلا خانوادشون اینجوری بودن،شب‌ها بی‌خود و بی‌جهت بیدار میمونن،انگار مجبورشون کردن😒

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
همسرم عادت داره شبا دیر بخوابه کلا خانوادشون اینجوری بودن،شب‌ها بی‌خود و بی‌جهت بیدار میمونن،انگار ...

اره خانواده ی همسر من زودتر از ۲ نمیخوابند صبح ها راحت تا ۱۱ خوابند

ولی شکر خدا همسرم باهام راه اومد

خانواده ی خودمم ۱۲ میخوابند

ولی باهم به تفاهم رسیدیم تا اینکه کارشون جوری شد صبح ساعت ۶ اولین کلاسشون شروع میشد نجبور بودند زود بخوابند

از اون ور ۵ و خورده ای برن سر کار

تازه محل کارشون کنارخونه بود واگرنه که از ۴ باید بیدار میشدند

اره خانواده ی همسر من زودتر از ۲ نمیخوابند صبح ها راحت تا ۱۱ خوابند ولی شکر خدا همسرم باهام راه اوم ...

ماهم دقیقا باهم توافق کردیم....

چون اول‌ها عادت داشت مثلِ اونا تا ساعت ۱ ۱:۳۰بیدار بمونه

دقیقا کاری هم ندارن تا لنگ ظهر میخوابن

اما من بهش گفتم ببین تو سرکار میری منم کلاس میرم صبحای زود،باید شب‌ها به موقع بخوابیم تا صبح سرحال باشیم

الان دیگه نهایتا ۱۲‌میخوابیم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
ماهم دقیقا باهم توافق کردیم.... چون اول‌ها عادت داشت مثلِ اونا تا ساعت ۱ ۱:۳۰بیدار بمونه دقیقا کار ...

خداروشکر که همسرهامون همکاری میکنند

برای بعضی ها معضل هست

تفاوت تو این چیزها واقعا ادم رو زمین میزنه

فک کن هرکی یه ساعتی بخوابه😣

خداروشکر که همسرهامون همکاری میکنند برای بعضی ها معضل هست تفاوت تو این چیزها واقعا ادم رو زمین میز ...

آره واقعا

حرص میدن آدمو بعضی‌ها