خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت.
شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذرهای بدی و خوبی کند به او باز میگردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژیای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد.. جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت ❤💙💚💛🧡💜💖
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم