2777
2789

دعام کنین دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞مادرم میگه زن باردار دعاش گیراست

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸هفته تموم‌وبارم.ولی بازم بعضی اوقات بالامیارم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

من تهوع ام کمه اما همون موقع ک حالم بده هم غر نمیزنم....مادر شدن سعادت میخواد خدا سعادتشو بهم داده اذیتیاشم فدا سر بچم

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
اولیه؟

ن بچه دوممه   سر بچه اولم   تا ۷ ماهگی    بالا میاوردم  ۹ کیلو  کم  کردم   بچم بدنیا  اومد ۲  کیلو بودپوست و استخون بود  نا نداشت گریه کنه  ازبس ضعیف بود  😐😐😐  اینم   دقیقا  مثل  بچه اولمه  حال و روزم