۱۷تیر پریود شدم و ازروز سوم تاهشتم لتروزول خوردم به همراه گلوکوفاژ.چهارمین ماه اقداممه.۱۲پریودم رفتم سونو دوتافولیکول ۱۲ و ۱۴ تو تخمدان چپ و راست داشتم.۱۴ پریوددوتاآمپول اچ سی جی با یه سرنگ زدم.امروز بی بی چک زدم هاله خیلی کمرنگ داره.باردارم؟؟؟؟؟؟زدم و ۱۰دقیقه منتظر شدم،منفی شد گذاشتمش کنار،یه ربع ده دقیقه بعدرفتم دیدم هاله خیلی کمرنگ داره اما باچشم میشه دید.میشه کساییکه تجربه دارن کمکم کنن؟؟؟؟
فتانه جان شما هم آمپول مصرف کرده بودین؟؟ پس برای من مثبت کاذبه؟؟؟آخه کمرنگه و دیر نشون میده.
من خودم مصرف نکردم اما بچه های نی نی سایت پستاشون رو خوندم و تا اونجا که این دارو رو میشناسم میتونه مثبت کاذب باشه. ولی کلا اگر آمپول هم نزده باشی بی بی چک باید سریع خط دومش معلوم بشه حتی کمرنگ زمان بگذره کلا غلطه.
منو باش.چه خوش خیالم.اونقدر تو نت گشتم و خوندم .فکر میکردم دیر مثبت شدن هم خوبه.نشونه بارداریه😁
عزیزدلم نگران نباش وقتی میخوای باردار بشی زوم که میکنی روش نمیشه.سعی کن فقط از رابطه لذت ببری و فکر حامله شدن نباشی خودش میشه.من از پارسال دی تصمیم گرفتم باردار بشم انقدر همش به فکر بودم و استرس داشتم که نگو.تخمدان پلی کیستیک هم داشتم و متفورمین مصرف میکردم یکی از دوستام گفت بی خیال باش قول میدم بشه بعدش که دیگه گفتن کرونا او مده منو همسرم بی خیال شدیم گفتیم ولش کن بابا تو این اوضاع و دقیقا تو ماهی که بی خیال بودیم گرفت و باردار شدم.حتی من انقدربی خیال شده بودم که گفتم این همه تلاش کردیم نشد اینم نمیشه و با خیال راحت زندگیمو میکردم یه ماه بعد فهمیدم باردارم حتی تو فکرشم نبودم عقب انداختم همکارم گفت نکنه حامله ای گفتم نه بابا عمرا ولی بی بی زدم و مثبت شد. تو درمانتو انجام بده و اصلا بهش فکر نکن ایشالا که به زودی میای خبر نی نی دار شدنتو میزنی تو سایت.
عزیزم شما همون ماه باردار بودین روز ۱۱ گفتی دیرمثبت شده..من دیروز هاله داشت امروز کمرنگتره روز ۱۱ درحده توهمه نمیدونم چون از دیشب خیلی دستشویی رفتم ادرارم رقیق بوده اینطورشد یا ن واقعا منفی شده دل تو دلم نیس😥