2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 25 پست

نمیدونم تجربه ای ندارم

واسه سلامتی خودت و نینیت صلوات فرستادم😀🏵❤

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

کی گفته تهوع نشونه سلامت بچه اس؟؟؟؟؟خب باید ذوق کنی تهوع تداری پاشو یه چی بخور

بدبختی هنوز قلبشم ندیدم ازاون اول دکترم نزاش برم سونو گف میری نگرانت میکنن هیچیشو ندیدم سرهمین استرسم بیشتر میشه 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باز برمیگرده  بخدا من حاضرم هردردی رو بکشم فقط بچم سالم باشه

اره برمیگرده من یه روز سینم درد میکرد یه روز نمیکرد 😕😕مثل شما نگران میشدم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
بدبختی هنوز قلبشم ندیدم ازاون اول دکترم نزاش برم سونو گف میری نگرانت میکنن هیچیشو ندیدم سرهمین استرس ...

اخه اصلا ربطی به تهوع نداره.بعضی سونو ها اصلا صدای قلب بچه رو نمیتونن بشنون.به جا استرس پاشو یه صبحونه خوب بخور بعد برو دکتر اگه میترسی

نه هنوز نرفتم شنبه دکتر بهم گفته برو 

این شکلیه که یه روز خیلی بدی یه روز خیلی خوب. اصلا نگران نباش. بعدم خدای نکرده طوری شده باشه که یهو تهوعت قطع نمیشه. چون بتا هنوز بالاست. پس الکی دغدغه برای خودت درست نکن و اون نی نی طفل معصوم رو خون به جیگر نکن از الان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این شکلیه که یه روز خیلی بدی یه روز خیلی خوب. اصلا نگران نباش. بعدم خدای نکرده طوری شده باشه که یهو ...

توروخدا برام دعا کن چیزی نباشه😢

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍