2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چون تو یه رشته ای دکترا داری باید فاز نصیحت برداری؟! جل الخالق

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها من‌پزشک نیستم.مدرکم دکترا هست  

عزیزم اصلا حرف  جاریت مهم نیست بی خیال باش چون اگه بخوای گله کنی و بگی چرا این حرف را زده ، برادر شوهرت بیشتر از زنش سرد میشه و خیلی گناه بزرگیه .شما حتی تو نصیحت کردن برادر شوهرتون باید خیلی محتاط باشید که یه وقت به شما متمایل نشه خدا نکرده 

برادر شوهرت اشتباه کرده که به شما گفته غکر نکنم زندگی بااخلاقش ادامه دار باشه به نظر منالان جدا شن بهتراز اینه دو آل بعد با یه بچه

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
بعد برادر شوهرم گفت اینقدر سنگشو به سینه نزن.همین که اولین بار تو رو دید توی گوش من گفت هی میگفتین خ ...

هيح وقت از نقل قولي يكي از ديگري نه ناراحت بشو نه خوشحال

سنديتي نداره!

بعدم مگر مدرك و تحصيلات به قيافه ربط داره! بر فرض همكه كفته باشه حرفش از بيخ ايراد داره و معني نداره! از روي حقارتي كه دريافت كرده يك واكنشي نشان داده تمام 

به همه چيز اعتبار نده خودت اذيت ميشي