2777
2789

اولین کار اینه که زمان مناسب رو انتخاب کنید
یعنی اینکه بچه اتون آماده پذیرفتن این جایگزینی باشه هم از لحاظ سن هم از لحاظ حرکات و رفتارها
دقت کنید شما قرار نیست یه عادت رو از سر بچه بندازید بلکه سعی دارید یه مهارت رو بهش یاد بدید
پس اگر کودکتون به سن مناسب رسیده یک جفت کفش آهنی پای اعصابتون کنید و توی این مسیر قدم بذارید
سن مناسب از نظر من و خیلی از متخصصین کودک و مشاورین اطفال ۳ سالگی هست با احترام به نظرات اون عزیزانی که کودکشون رو قبل از ۳ یا حتی ۲ سالگی به هر طریقی از پوشک گرفتن من نظر خودم رو دارم و قصد تحمیلش رو به کسی ندارم هرکسی خودش تصمیمگیرنده مسائل مربوط به کودکش و این تاپیک صرفا جنبه آموزشی داره به این خاطر که خیلیا ازم خواستن بزنم😍
بچه ها زمانی آماده پوشک گرفتن هستند که شما این آمادگی رو توی رفتار و حرکاتشون ببینید⁦👇🏻⁩
۱_حتما بالای ۲ سال و نیم سن داشته باشه
۲_شبها دیگه خودش رو خیس نکنه یا نهایتا ۱ بار خیس کنه
۳_طی روز ۲ ساعت یا بیشتر پوشکش کاملا خشک باشه
۴_بتونه براحتی بدوه و از پله بالا و پایین بره
۵_حرف بزنه یا حداقل بتونه منظورش رو به شما برسونه
دختر من تمام این آمادگی رو داشت ۱۹ شهریور تولد ۳ سالگیش هست و من الان یعنی حدود ۱ ماه قبل از ۳ سالگیش این پروسه رو شروع کردم
مدتهاست حرف میزنه و تقریبا از دی ماه ۹۸ دیگه طی خواب خودش رو خیس نکرده نه روز نه شب
پوشکش هم طی روز برای مدت ۲ الی ۳ ساعت کاملا خشک بوده
من حدود ۳ ماه قبل یکبار برای تست سعی کردم از پوشک بگیرمش به این ترتیب که یکی دوبار بردمش دستشویی و کارش رو نکرد و بد خلقی کرد منم بیخیال شدم چون فهمیدم آماده نیست فقط از اون روز به بعد هم توی حمام هم دستشویی یه توالت فرنگی براش گذاشتم و دیگه هر بار تعویضش میکردم باهاش حرف میزدم و میگفتم که شما بزودی میری توی دستشویی و روی قصرت میشینی و کارت رو انجام میدی و دیگه پوشک میره خونشون و اینا چند روز قبل از شروع هم هر بار میرفتم برای تعویضش پوشک بیارم خودش رو هم با خودم میبردم و پوشک های باقی مونده رو بلند ببند میشمردیم و میگفتم وقتی این پوشکا تموم بشن شما دیگه خانم میشی و خودت میری دستشویی⁦❤️⁩
⁦👇🏻⁩⁦👇🏻⁩⁦👇🏻⁩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

در نهایت روز دوشنبه ۶ مرداد کارم رو شروع کردم و از صبح که دخترم بیدار شد دیگه پوشکش نکردم و هر ۱۵ دقیقه یکبار بردمش دستشویی
شما اگر شاغل هستید برای ۱ هفته از محل کارتون مرخصی بگیرید چون دربست باید در اختیار کودک باشید
من حتی آشپزی نکردم روز اول و دوم چون اگر ازش غافل میشدم کارم بی نتیجه میشد
وقتی میخوابید فقط کارای مهم رو انجام میدادم⁦👇🏻⁩
از روز اول براتون نگم که اصلا توی دستشویی کارش رو نکرد و هر بار میبردمش کلی با هم حباب بازی میکردیم و آب بازی و  بادکنک بازی و ...... ولی کارش رو نمیکرد و تا میامدیم بیرون کارش رو توی شورت آموزشیش میکرد
روز اول تا شب حدود ۲۰ بار خودش رو خیس کرد و من تمام روز توی مسیر دستشویی و حمام و ماشین لباسشویی بودم😑ولی خب ادامه دادم و کم نیاوردم و کلی با دخترم حرف زدم و براش جایزه تعیین کردم و هر بار که خودش رو خیس کرد گفتم اینبار اشکال نداره دفعه بعد توی دستشویی انجام میدی
دقت کنید اگر فقط یکبار عصبانی بشید و سر کودک داد بزنید کار خودتون رو به درازا کشیدید
چون این موقعیت بسیار حساس و استرس زایی برای کودک هست و شما اگر عثبی بشید فقط استرس بوه رو بیشتر میکنید و ترس باعث میشه بچه نتونه اختیار ادرارش رو به دست بیاره
من روز اول واقعا درمانده و خسته و مستاصل شده بودم اما به روی خودم نیاوردم و همش با لبخند با دخترم صحبت کردم
خودش متوجه شده بود که با اینکاری که میکنه من ناراحت میشم و همین ناراحتش کرده بود هر بار لباسش خیس میشد میدوید میومد میگفت مامان ببخشید خیس شدم😔من بوسش میکردم و میگفتم اینبار رو میبخشم مامان جون اما دفعه بعد با هم میریم توی دستشویی جیش میکنی
روز دوم ورق برگشت دخترم از صبح که بیدار شد تا ظهر هر چی بردمش دستشویی کارش رو نکرد اما توی لباسش هم نکرد یه جورایی خودش رو نگه داشته بود و تا ساعت ۱ ظهر کاملا خشک بود منم مرتب بهش میوه و مایعات میدادم ساعت ۱ دستشویی بودیم دیگه نتونست کنترل کنه و جیش کرد اولش خیلی ترسید و گریه کرد ولی من سریع رفتم براش جایزه آوردم و بغلش کردم و گفتم ترس نداره و خونه جیش ها اینجاست و اونا نباید توی شلوارت باشند باید اینجا باشند😂خلاصه شستیم و اومدیم بیرون و تا شب مرتب هر ۱۵ دقیقه نهایتا ۲۰ دقیقه یکبار میبردمش دستشویی و یکی در میون کارش رو انجام میداد و ترسش کمتر شد و خلاصه روز دومفقط ۲ بار لباسش رو خیس کرد
روز سوم شروع بود
صبح رفتیم دستشویی و دخترم هم شماره ۱ رو انجام داد هم شماره ۲ رو😂از شماره ۲ نگم براتون که چقدر ترسید و جیغ کشید و گفت ای وای لولو ای وای لولو و چه مراسم گریه کنونی داشتیم واسه خاطر پی پی😂
ولی خب اونم تموم شد و تا شب هر بار بردمش دستشویی کارش رو انجام داد و حتی اگر من نمیپرسیدم یا سر تایم فراموش میکردم خودش میامد بهم میگفت مامان جونم پی پی نکنی😂😂😂😂و من میفهمیدم دستشویی داره سریع میبردمش کارش رو انجام میداد و خلاصه روز سوم دیگه اصلا لباساش رو خیس نکرد و تا شب یکبار دیگه هم شماره ۲ رو توی دستشویی انجام داد و از ذوق من اونم ذوق کرد و با هم سیفون رو کشیدیم تا لولو بره خونشون پیش مامانش لالا کنه😂
امروز روز چهارمه و من میدونم که امروز وضعیت خیلی بهتر از دیروز خواهد بود هر چند بهتر از این نمیشه چون دخترم دیگه جیش کردن توی دستشویی رو به جیش کردن توی لباسش ترجیح میده
هیچ جای خونم هم نجس نشد چون از شورت آموزشی استفاده کردم و شش دانگ حواسم هم به دخترم بود و تا میفهمیدم میخواد جیش کنه سریع میبردمش توی دستشویی😍
شبها هم که خیلی وقته خیس نمیکنه و بدون پوشک و شورت آموزشی میخوابه😍
این بود ماجرای موفقیت من و دخترم⁦💪🏻⁩
امروز هم براش یه هدیه از دیجی کالا میخرم و دلیلش رو هم بهش میگم و بزودی هم قراره با هم کیک درست کنیم و یک جشن ۳ نفره بگیریم😍😍😍
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
هر سوالی بود در خدمتم ⁦❤️⁩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر حساس هستید که منزلتون کثیف نشه حتما از شورت آموزشی استفاده کنید

من ۳ تا داشتم روز دوم همسرم رو فرستادم ۲ تا دیگه هم خرید

بعدشم حواستون پرت نشه هم ۱۵ دقیقه یکیار بچه رو دستشویی ببرید

به محض اینم که جیش کرد از روی زمین بلندش کنید و بذاریدش توی دستشویی یا حمام اونجا لباسش رو در بیارید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر زادمو دو و سال و سه ماه اموزش دادم.تو ۵ روز یاد گرفت جیش و پی پی رو بگه و هیچ جا رو هم کثیف نکرد.بچه خاهر شوهرم خیلی شیطون بود و بعد ۵ هفته اموزش دید

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

منم تقریبا باهمین روش گرفتم بچمو.دو هفته بعد دوسالگی.دختر منم دقیقا روز سوم گفت جیش دارم و یاد گرفت.تنها ایرادم این بود با شورت اموزشی اشنا نبودم😆دخترم یبار رو مبل یبارم رو فرش جیش کرد

من خواهر زادمو دو و سال و سه ماه اموزش دادم.تو ۵ روز یاد گرفت جیش و پی پی رو بگه و هیچ جا رو هم کثیف ...

آره خب بچه ها با هم فرق میکنن

توی این راه مهم ترین چیز حفظ آرامشه

بچه اگر احساس امنیت و آرامش بکنه این مهارت رو خیلی سریع یاد میگیره

اما اگر عصبی بشه و بترسه اصلا نمیتونه ادرارش رو کنترل کنه

یکی از اقوام منم ۱ ساله سعی داره با کتک بچه اش رو از پوشک بگیره و موفق نشده هنوز

هر بار بچه خودش رو خیس میکنه میزنتش😔

من دلم برای اون بچه ریش میشه

بعضی مادرا متاسفانه از مادری فقط اسمش رو یدک میکشند😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35