2777
2789

کسی تابحال پیازدرمانی کرده واسه باردارشدن.اونایی که نازایی داشتن یا مشکل ازشوهرشون بوده یاخودشون بیاین تجربه هاتونوبگین خواهش میکنم

لطفابگین چه تلاشایی کردین به خدادیگه شب وروزندارم ازفکروخیال.بچه که میبینم ناخوداگاه گریم میگیره

اخی عزیزم ،منم ۴۵ روزه بچمو مجبور شدم سقط کنم،خیلی حال بدی دارم،شوهرت ویتامین Eمیخوره؟فعالیت اسپرم رو زیاد میکنه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفابگین چه تلاشایی کردین به خدادیگه شب وروزندارم ازفکروخیال.بچه که میبینم ناخوداگاه گریم میگیره

شوهرتو ببند به خوراکیهای گرم خودتم بخور،جفتتون زینک هم بخورید

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

پیاز درمانی که نه.

اما انواع داروهای سنتی و شیمیایی و... رو شوهرم برای مشکل اسپرمش استفاده کرد اصلا نتیجه نگرفتیم.

آخر هم همون  کاری رو کردیم که باید اول میکردیم. با ivf باردار شدم

پیاز درمانی که نه.  اما انواع داروهای سنتی و شیمیایی و... رو شوهرم برای مشکل اسپرمش استفاده کر ...

هزینش چقدرشدگلم .واینکه درصد گرفتن بچه به نظرتون چقدره.من میخوام برم آی یوای به نظرتون خوبه یا ivf

[QUOTE=148300663]اهان. دکتر اورولوژیست رفتین؟ چی گفت؟[/QUOTEماتوتبریزیم.رفتیم دکتربراش کیلومیفن وال کارنتین نوشته الان دوماهه که مصرف میکنه.منتظرم اگه پریودشدم برم دنبال آس یوای

[QUOTE=148300663]اهان. دکتر اورولوژیست رفتین؟ چی گفت؟[/QUOTEماتوتبریزیم.رفتیم دکتربراش کیلومیفن وال ...

ایشاله  که نتیجه می گیری. 

اگه نگرفتی برو دنبال iui اگه نشد ivf.

فقط زیر نظر دکتر خوب برو