2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز میشه برام دعا کنید🙏😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
عزیزم چشم حتما من یک حمد و یک حشر به نیت حاجت رواییت میخونم انشاءالله حاجتروا بشی😊🌷

مرسییی عزیزم 😍، خیلی در حقم لطف میکنی ، واقعا نمیدونم چی بگم انشاءالله که هر چی که بهترین هست خدا نصیبت کنه و همیشه آرامش و شادی تو زندگیت باشه🤲❤❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آناعشق ‍  @گلزعفرون     @آنخماهو_وشرکا     @پفسه     ...

@آناعشق

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنونم عزیزم واست یک حمد میخونم التماس دعا

ممنون عزیزم ❤، خیلی لطف میکنی در حقم ، انشاءالله که خدا بهترین ها رو قسمتت کنه🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوبید انشاءالله  که مشکلت هرچه هست به امشب شب عرفه مشکلتون حل بشه.. منم 40سوره حمد ...

سلام عزیزم ❤، خیییلی ممنونم ،خیلی لطف در حقم میکنی واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم ، الهی خیر ببینی انشاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده ، انشاءالله مشکلات زندگیت حل شه ،انشاءالله🤲🌹🌹🌹

فدات عزیزم همچنین شما🌹🌹

❤❤❤

عزیزم برات 7 تا حمد میخونم💋💕💋💕

ممنون عزیزم😘 انشاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده ، انشاءالله همه ی مشکلاتت هر چه سریع تر حل شه❤❤❤

سلام عزیزه دل . سلام بنده خوب خدا دوست عزیزم .

عزیزم برات حمد خوندم و ۵ صلوات الهی بحق ۶ ماهه کربلا حاجتت براورده بخیر ‌ خدا بزرگه توسل کن ب اقا علی اصغر نمیزارن دست خالی برگردی 😭

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزدلم چشم حتما دعات میکنم مثل امضام هم نذر کن و دعای توسل ‌بخون .الهی مشکلت حل شه  ی ...

ممنون عزیزم، چشمت بی بلا الهی خیر ببینی ، انشاءالله هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده😘❤

چشم عزیزم حتما ، مثل  امضای قشنگت انجام میدم 😍

سلام عزیزه دل . سلام بنده خوب خدا دوست عزیزم . عزیزم برات حمد خوندم و ۵ صلوات الهی بحق ۶ ماهه کربلا ...

سلام مهربونم🌹 ، خیلی لطف داری در حقم ، الهی خیر ببینی ، انشاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده 

لطف داری عزیزم ، من بنده ی روسیاه  خدا هستم ، انشاءالله که با دعای خیر شما خدا به من و زندگیم نگاهی کنه و گره ها و مشکلاتم رو باز کنه ، انشاءالله که خدا همه جای زندگیت کمکت کنه❤

سلام مهربونم🌹 ، خیلی لطف داری در حقم ، الهی خیر ببینی ، انشاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترینش رو ...

ان شاالله ان شاالله . ممنونم از دعا های خیرت .خیلی مرسی 

خداروشکر ک همچنین دوست های گلی دارم .

تنت سلامت حاجتت روا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ان شاالله ان شاالله . ممنونم از دعا های خیرت .خیلی مرسی  خداروشکر ک همچنین دوست های گلی دارم . ...

انشاءالله❤ ،  لطف خدا شامل حالم شده که دوستای خوبی مثل شما دارم 😍، منم از داشتن شما دوستای قشنگم خوشحالم😘🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوبی، شرمنده من دیشب نیومدم سایت، امروز روز بزرگیه، امروزو دریاب و منم حتما لایق باشم دعات میکنم

حاجاتت روا و عاقبتتون بخیر ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿