2777
2789
سلام و خسته نباشید خدمت مسئولان سایت عکس کاربری من در زمان پست گذاشتن نمیاد. دفعات پیشم این مشکل داشتم که به لطف شما عزیزان حل شد اگر بدونم چجوری امکان درست شدن داره مزاحم شما نمیشوم با تشکر
مامی ترنم من هم همین مشکل رو دارم قبلا عکس کاربری داشتم بعد خواستم عوضش کنم که دیگه پاک شد و حالا هیچ کدوم از تاپیکام عکس کاربریم نیست چند روزه . نمی دونم مشکلش چیه ؟ وقتی وارد سایت می شم عکس کاربری هست ولی توی تاپیکام نیست . اگه دلیلش رو فهمیدی به منم بگو. مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، من دلیلش رو می دونم ، به خاطر اینه که مسئولین محترم نی نی سایت تو نمایشگاه تشریف دارن ، کسی نیست عکسارو تایید کنه ، تا عکس تایید نشه ، توی پستا نمایش داده نمیشه ، فقط بالای صفحه عکی نشون داده میشه ، منم عکسمو تازه عوض کردم ، باید منتظر بمونید تا بیان عکسارو تایید کنن .
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که واقعا متاسسسسسسسسسسفففففففففم!!!!!!!!!!
می دونید قضیه عکس اونقدرها هم مهم نیست اما این بی توجهی مسئولین به کاربراشون واقعا تاسف باره !!!!!!