2777
2789

خانوما  یه سوال

شما  هم بچه هاتون زمان پریودتون بدتر شیر میخورن؟

دختر من۳-۴ دقیقه میک‌میزنه‌ بعد ول‌میکنه در صورتیکه شیر دارم ‌انگار که طعم شیرو دوس نداره .

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرضم بخدمتت کلا بچه ی من باشیر من مشکل داره تو خواب میخوره فقط متوجه چیزی نشدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

آره دوران پریود طعم شیر بد میشه تو چاییت هل بریز گلاب بهور طالبی بستنی بخور آبم زیاد بخور

دوشم بگیر خوشبو باشی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

منم که کلا موقع شیردهی پریود نمیشم

اینو فقط گفتم که دل همتون بسوزه😊😊

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
من ک هنوز پریود نشدم😑شیش ماهه

بنظرم همون بهتره که نشی

من دو ماهه زایمان کردم دفعه اولمه پریود میشم بعد زایمان

تو این چن روزه دخترم واقعا بعد شیر خورده، میگن برای تغییر سطح هورمونا تو قاعدگیه

آره دوران پریود طعم شیر بد میشه تو چاییت هل بریز گلاب بهور طالبی بستنی بخور آبم زیاد بخور دوشم بگیر ...

شما هم همین مشکلو داشتی؟

با اینکارا بهتر میشد؟

شما هم همین مشکلو داشتی؟  با اینکارا بهتر میشد؟

نه عزیزم پسر من در هر صورت میخورد چون همیشه تو چاییم هل و گلاب میریختم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نه عزیزم پسر من در هر صورت میخورد چون همیشه تو چاییم هل و گلاب میریختم

واقعا ممنون از راهنماییت

منم دو روزه دارم اینکارو میکنم خیلی بهتر شده خداروشکر

واقعا ممنون از راهنماییت منم دو روزه دارم اینکارو میکنم خیلی بهتر شده خداروشکر

خواهش میکنم عزیزم خداروشکر❤️