2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۳۱)

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 27 پست
خدا رو شکر. شوهرم خونس ، روزمره ام از روتین در میاد بیشتر چیزی واسه نوشتن دارم. علی آقام هم بیدارن ...

خخخ قربونش برم راستی علی از آریو یکم تپل تر بود آره؟؟؟سرما خورده وای من از سرماخوردگی بچه ها متنفرمم

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
خخخ قربونش برم راستی علی از آریو یکم تپل تر بود آره؟؟؟سرما خورده وای من از سرماخوردگی بچه ها متنفرمم

نه برعکس.

اول ۴۰۰ گرم الان یک‌کیلو وزنش کمتره.

ریزه میزه تره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکس. اول ۴۰۰ گرم الان یک‌کیلو وزنش کمتره. ریزه میزه تره.

سلام مرجان عزيز ، من هم هميشه خاطرات روزانه ات رو ميخونم ، يك جورايي مثل خونه ما خونتون شلوغ و پلوغ هست ، ان شا الله زندگي همه با صداي آهنگ بچه ها زيبا بشه .

من همیشه کامل میخونم آفرین بهت مامان قوی و پر تلاش❤ منم ۲ تا پسر ۳ ساله و ۱ ساله دارم و الان ناخواس ...

دوست عزيز خدا ان شا الله بچه هات رو حفظ كنه برات شرايط من هم تقريبا مثل شما هست يك دختر ٢ سال و ٥ ماهه و يك پسر ١٣ ماهه دارم و سومي رو هم الان باردارم هيچ وقت به سقط فكر هم نكن ميدونم سخته ولي ان شا الله از پسش برميام .

سلام مرجان عزيز ، من هم هميشه خاطرات روزانه ات رو ميخونم ، يك جورايي مثل خونه ما خونتون شلوغ و پلوغ ...

سلام عزیزم.

چقد خوشحالم دوستای قدیمی رو توی تاپیکم میبینم.

جنسیت فندوقت معلوم نشد؟

خداحفظشون کنه بچه های گلتون رو‌.

میپرسم برات حتما فردا. الان شستا هیچی نداری؟ همسرم میخواست همه ی موجودی بورسشو شستا کنه امروز، همه ...

دارم ولی در حد 500 تومن نه 15 درصد موجودی 

بهرحال ممنون میشم بپرسین که الان مناسب هست برای همون 15درصد یا نه بهتره دست نگه دارم فعلا.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
دارم ولی در حد 500 تومن نه 15 درصد موجودی  بهرحال ممنون میشم بپرسین که الان مناسب هست برای همو ...

عزیزم میگه اگر خودم بودم ۱۵ تا ۲۰ درصد سرمایه رو میبردم توی شستا.

سلام عزیزم. چقد خوشحالم دوستای قدیمی رو توی تاپیکم میبینم. جنسیت فندوقت معلوم نشد؟ خداحفظشون ک ...

من هم خيلي خوشحال شدم تاپيكهات رو ديدم از خوندنشون احساس خوبي دارم ، نه خانمي هنوز معلوم نيست .

من همیشه کامل میخونم آفرین بهت مامان قوی و پر تلاش❤ منم ۲ تا پسر ۳ ساله و ۱ ساله دارم و الان ناخواس ...

ببخشید دخالت میکنم ولی ب نظر من سقط جنین یعنی قتل خودش و نسلش البته نظر منه