2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

126 بازدید | 16 پست

یکی از النگوهامو امانت داده بودم‌جاریم بندازه عروسی برادرش بعد رفته شکونده له و لورده کرده جوش زده اورده واسم‌بعد اوردمش خونه النگورو دیدم‌شکسته و جوش خورده زنگ زدم گفتم چرا شکوندی کلی بهم فش و نفرینو که تو فقیر دیدی پز طلاتو میدی و من نشکوندم و خودت النگوی شکسته بهم دادی بندازی تقصیرم ...خیلی ناراحتم حیلی عصبانیم‌چیکار کنم یکیش ۱۳میلیون پولشه دیگه دستم کنم یه تقه بخوره بهش میشکنه ار جاش بد جوش دادن😭😭😭😭منه احمق چرا بهش قرض دادممم

ای وای دارم رد میدم از بیست به چشات صد میدم دلو واست میدم ای وای دارم رد میدم😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چیزی قرض میدی احتمال اینجور چیزا هم هست 

چرا زنگیدی بهش گفتی چرا شکسته 

شکستتش دیگه چرا نداره 

اونم خیلی بیشعوره واقعا جای معذرت خواهی طلبکارم هست 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
چرا میدین اخه

خاک تو سرم بشه گفتم بیچارست عروسیه بندازه نمیدونستم از عمد میره میشکونه میاره😢

ای وای دارم رد میدم از بیست به چشات صد میدم دلو واست میدم ای وای دارم رد میدم😍😍😍😍
وقتی چیزی قرض میدی احتمال اینجور چیزا هم هست  چرا زنگیدی بهش گفتی چرا شکسته  شکستتش دیگه ...

دوست عزیز اصلا گردن نمیگیره که شکسته همه چیو انداخته گردن‌من 

وای عجب ادمیه بزن تو دهنش 😐😐😐😐😐😐

وای خیلی بیشعوره سرم خیلی درد میکنه از کلم داره دود بلند میشه