خواهرم امروز رفت ان تی.دکتر گفت ضربان قلب جنین ۲۰۰ تا هست و خیلی زیاده.گفت یا مشکل قلبی داره یا سندرم دان😭 .گفت شایدم چیزی نباشه .بعد رجوع داد به دکتر ژنتیک و آزمایش خون دادن تا مشخص بشه بچه ۴۷ کروموزومی هست یا نه....۲۰ روز دیگه جوابش میاد... ناراحتم .کسی بوده اینطور باشه و مشکلی نباشه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگران نباش. انشاا... که چیزی نیست. من وقتی حامله بودم. دکتر گفت دور سر جنین مشکل داره و فلان و بهمون. کلی گریه کردم و فرستادم آزمایش ژنتیک. خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت. راستی دکتر وقتی سونو میکرد گفت بچه سندروم داره اینقدر اذیتم کرد که دیوانه شده بودم. منظورم اینه که بعضی از دکترها حرف مفت زیاد میزنن.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
آره. نه ضربان خوب بود. از خودش مشکل جدیدی ساخت.فقط هدفش پول آزمایش بود. بعدا فهمیدم با آزمایشگاه قرا ...
اره دقیقا فقط میخوان بفرستن آزمایش تا پول بگیرن الان آزمایش خونش ۲ و نیم شد...ایشالا که هیچ بچه ای ناقص متولد نشه. و خانمی که آزمایش می گرفته گفته خیلی ها جوابشان خوب هست و هیچ مشکلی نیست