royaye_sorkh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 572 عنوان چطوری برابچه هاتون اسم انتخاب کردید 390 بازدید | 55 پست من الان ۲۱ هفتمه واقعا نمیدونم چجوری اسم انتخاب کنم تمام ذهنم درگیره.هیچ اسمی بدلم نیس.مذهبیا خیلی تکرارین ایرانیام اونایی ک توپیچا دیدم اصلا بدلم نبود .نمیدونم ازکجا چجور انتخاب کنم ناراحتم دخترم اسم نداره وباهاش حرف نمیزنم . 1399/05/08 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19188 از شبکه جم😐😐😐 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99862 من امروزسایت گفتم ساحره همه خندیدن فک میکزدم معنیش سحره نگوجادوگز بوده😂😂😂😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دخملیم94 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 6933 شباهتش به اسم خودم.و اینکه به فامیلیش هم میومد و معنای قشنگی داشت.
asmansordi عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1533 من میخاستم اسم دختراما نهال وبهار بزارم ولی لحظه ی تولدپشیمون شدم چون یکیشون خیلی ریز بودوشیرنمیخوردن اسم امام گزاشتم اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 از بین چندین اسم اونایی که دوست داشتم و انتخاب کردم بعد اونی که بیشتر به دلم نشست انتخاب کردمبرای من تلفظ و معنیش خیلی مهم بود اوینا چطوره؟ یعنی الهه پاکی زلال تر از اب من عاشق این اسمم خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14862 والا بچه نداریم ولی یروز بصورت خیلی غافلگیرانه نشستم اسم انتخاب کردیم جفت جفت 😂 دیگه تموم شد پسندیده شد 😅 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 از شبکه جم😐😐😐 چی گزاشتی مگه؟😄 خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
alista20 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 5199 منم هنوزانتخاب نکردم خیلی سخته😢😢😢😢 یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
سو_دا_گل_ین عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 3164 خیلی گشتم وسرچ کردم ۵تاشوکه دوست داشتم نوشتم توکاغذدادم شوهرم خودش انتخاب کرداسم دخترامسودا سوگلسوین 😍 درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞