2777
2789
عنوان

چطوری برابچه هاتون اسم انتخاب کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 55 پست
چی

آوینا طلای من

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
[QUOTE=148257840]انیا  ارینا  اوینا [/QUOTEمرسی دوستم آویناقشنگه معنیش چیه؟

مثل اب پاک و زلال

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه قبلیم سقط شد بعد واسه بچه دار شدن مشکل داشتیم رفته بودیم کزبلا توحرم امام حسین بعداز نماز ظهر واسه ۵دقیقه چرت زدم توخواب دیدم یه سرباز دم در حرم رو خاک نوشت زهرا گفتم اگه دختردار بشم اسمشو زهرا میزارم خداروشکر۳ماه بعد باردار شدم و اسم نی نیم رو گذاشتم زهرا واسه سالم به دنیااومدنش دعاکنید  

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

آنیا: برای مادر

آناشید: مادر خورشید

آیسان: چون ماه

آیدا

عسل

دلوین، سوین، آیلین، آیلار، یگانه، مارال، پریسا، مهرسا، پریا، پریماه، مانیا، سارای، نورای، رستا، همتا، آوا، صنوبر

ممنون گلم صلواتم فرستادم واس امضات

فدات شم😘

چی گذاشتید

از همون موقع که بیبی چک مثبت شد، گفتم اگه دختر بود، زینب، اگه پسر بود، محمدباقر. 

که پسر شد و الان ده روزشه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله