2777
2789
عنوان

مدرس تضمینی کنکور کسی میشناسه؟؟

53 بازدید | 8 پست

مدرس تضمینی از اونایی که میگن هزینه در صورت عدم قبولی برگشت داده میشه یا میگن در صورت قبولی هزینه رو بدین میشناسید؟؟

برای دروس ریاضی/ فیزیک/ شیمی/ زیست

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

اینی که میگی رو نشنیدم تا الان

استاد میاد درسش رو میده و میره وقتی تو نخونی چکارت کنه؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که میگی رو نشنیدم تا الان استاد میاد درسش رو میده و میره وقتی تو نخونی چکارت کنه؟

اخه قبلا آگهی زیاد دیدم که در صورت عدم قبولی؛ هزینه بازگشت داده میشه

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
عزیزم بعید میدونم چنین چیزی باشه چون تدریس کنکور مثه لباس نیست که راضی نباشی مرجوع کنی چون کنکور ک ...

نه اصلا اینطور چیزی وجود نداره

اینایی هم که میگن تضمینی منظورشون این نیست که پول رو برمیگردونن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه اصلا اینطور چیزی وجود نداره اینایی هم که میگن تضمینی منظورشون این نیست که پول رو برمیگردونن

چرا هست هنوز اگهیشون که همینو نوشته. نوشته با تضمین بازگشت وجه در صورت عدم قبولی..

یعنی الکی میگن و اگه قبول هم نشیم برنمیگردونن؟؟

چرا هست هنوز اگهیشون که همینو نوشته. نوشته با تضمین بازگشت وجه در صورت عدم قبولی.. یعنی الکی میگ ...

طبیعتا نباید برگردونن

چون اونا زحمت خودشون رو کشیدن با شما که تو خونه نیستن ببینن درس میخونی یا نه

حتی اگر هم اینجور باشه کافیه دو باررازمون بگیرن ببینن درصدت کمه خانواده رو خبر میکنن و میفرستنت بری

برای مدرس ریاضی کنکور من مهندس سلامیان پیشنهاد می کنم پک ناجی شون کامله برای ریاضی.. ریاضی و تکنیکی و پایه به پایه آموزش میدن کلی نکات تستی و کنکوری تو اینستاگرامشون و رایگان میزارن در اختیار بچه ها .....