2777
2789
عنوان

اسم قشنگ دخترونه از نوع مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ستیلا.هم لقب حضرت مریم هس معنیشونمیدونم من ک اسم دخترموگذاشتم فاطمه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
مم از این دونایی ها خوشم نمیاد مثل بنت الحسنی ! اما اسم مذهبی اسم ایمه ست مثلا حلما و یسنا ک نیایش .. مذهبی نیستن
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
نورا اسرا حسنا مهلا
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)
خواهرم میخواد اسم دخترشو بذاره فاطمه ولی تو دور و برمون فاطمه خیلی زیاده واسه ی همین دنبال دواسمی هاس
وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ممنون ازهمه دوستانی که نظر دادند همه اسم های پیشنهادی رو به خواهرم میگم اگه بازم به ذهنتون رسید بگید, من بازم سر میزنم.
وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....