مدرس تضمینی از اونایی که میگن هزینه در صورت عدم قبولی برگشت داده میشه یا میگن در صورت قبولی هزینه رو بدین میشناسید؟؟
برای دروس ریاضی/ فیزیک/ شیمی/ زیست
خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
من برادرم تدریس ریاضی و فیزیک رو داره اولای کارش همینطوری با تضمین کار میکرد وای وقتی دیگه زیاد شدن اینطوری نکرد چون نیاز نبود و همه کسایی که حتی زیر 5 درصد میزدن بالای 50 درصد میزنن .عزیزم کسایی که اینطوری میگن معمولا تازه کارن.
من برادرم تدریس ریاضی و فیزیک رو داره اولای کارش همینطوری با تضمین کار میکرد وای وقتی دیگه زیاد شدن ...
خب اگه تازه کارند چرا میگن پولو برمیگردونن؟؟
چون احتمالش بالاش که نتیجه نگیرن و مجبور بشه پولو پس بده.
من فکر میکردم اونا که از کارشون مطمئنن تضمینی کار میکنن
خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه کارا برای جذب شاگرد مجبورن به جذب اعتماد نه تنها تو تدریس بلکه توی همه ی شغل ها همینه تو وکالت، ...
پس هر کی که گفت تضمینی تازه کاره؟😅