2777
2789

شوهرم خیلی دست و دلبازه، به خانوادش خیلی میرسه.... 

هردفعه واسه خودمون خرید میکنه واسه اونا هم گوشت و مرغ و برنج و اینا میخره.... بدون اینکه حساب کنن.... اونوقت مادرشوهرم بجای اینکه جبران کنه تازه خساست هم میکنه واسمون.... اینم بگم که وضشون خوبه و مشکل مالی ندارن... 

هرروز دارن حرص میخورم.... 

الان ماشین ظرفشویی میخوام میگه ندارم بخرم، از اونور به اونا اینقدر میرسه، شما بودید حرص نمی‌خورید؟؟؟؟ 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا .منم شوهرم این جوره البته خیلی نه اما برا خاهراش جهاز میخره و ماهی بهشون ۲۰۰میده ب هر کدوم.اون وقت شوهر کردن وضع همشون توپه اگه اونا خونه دارن نا نداریم 

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

بگیر جرش بده مردیکه رو 

چرا تو حرص بخوری همه پولاشو خرج کن یا ازش هی تند تند پول بگیر پس انداز کن نزار پول زیاد براش بمونه

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

شوهر منم تو نامزدیمون خرج خونه ننشو میداد ولی بعد اینکه فهمیدم دست و پای شوهرمو جمع کردم😒😒

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

حرص که میخوردم ولی خدا به مالتون برکت بده که بیشترهم کمک کنید

با زبون وسیاست قلقشو پیدا کن و اینکه یه خرده براش قسط وقرض بتراش تا به خودش بیاد

ولخرجی نه ها قسطی که پس انداز بشه برا اینده

ببین یه دلیل روانی داره این کار شوهرت.

حتما میخواد خودشو بزرگ جلوه بده. یا میخواد تایید بگیره، میخواد تحسینش کنن.

خودت انقدر تشویق و تایید و تحسینش کن تا اغنا بشه و دیگه نره دنبالشون.

یا مثلا تو جمع ازش تعریف کن یا بگو خانوادت خیلی تحویلش بگیرن. خیلی بزرگش کنید تا برای اغنای این احساسش ازین کارای احمقانه نکنه

خدایا شکرت

بگی هم دعوامیشه...شوهرمن هرهفته سورمیده به اینواون بعدبرابچه خودش نمیخره یه کبابومیگمم دعوامیشه..

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چرا .منم شوهرم این جوره البته خیلی نه اما برا خاهراش جهاز میخره و ماهی بهشون ۲۰۰میده ب هر کدوم.اون و ...

شوهر شما هم دوست داره قهرمان بازی دربیاره. باید اندازه چندتا زن بهش تکیه کنی و ابراز نیاز کنی و ازش تعریف کنی. انقدر مشغول رفع نیاز تو باشه که نرسه به بقیه!

مردا ذاتا دوست دارن باعث رفاه در اطرافیان بشن، هرکسی بیشتر ازشون بخوا و بیشتر بزرگشون کنه تو استفاده از امکانات برنده میشه.

خدایا شکرت
ببین یه دلیل روانی داره این کار شوهرت. حتما میخواد خودشو بزرگ جلوه بده. یا میخواد تایید بگیره، میخو ...

🤔🤔🤔یه جو رگفتی احمقانه انگار واسه اجنبی خرج میکنه!!!!پدرمادرشنا!!!من‌نمیگم کار خوبی میکنه ولی نباید خیلیم حرص خورد؟همه مردا همینن لولشون فرق داره،مثلا اگه درحد متوسط بهشون کمک کنه بد نیست خداهم خوشش میاد

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
شوهر شما هم دوست داره قهرمان بازی دربیاره. باید اندازه چندتا زن بهش تکیه کنی و ابراز نیاز کنی و ازش ...

خواهر مشکل اینجاست اگه نده بهشون بلوا ب پا میکنن. این مدلی ان. انقد پر روشون کرده از اول ک اگه الان کم بهشون برسه دعوا راه میندازن.بعد منم چیزی میگم میگه ب تو هیچ ربطی نداره

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀