2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از ولخرجی های شوهرم واسه خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 30 پست
🤔🤔🤔یه جو رگفتی احمقانه انگار واسه اجنبی خرج میکنه!!!!پدرمادرشنا!!!من‌نمیگم کار خوبی میکنه ولی نبا ...

استارتر گفت اونها نیازی به خرج کردن این ندارن. و انقدر خرج میکنه برای اونا که نمیتونه نیاز زنش رو تامین کنه. این حماقت نیست پس چیه؟

خدایا شکرت

منم عین توام اما فقط سکوت میکنمو سکوت وقتی اعتراض میکنم چرامیدی میگه مگه برات کم میزارم ،حالا کاش ماله ماخریدبود کارمارسیده به جایی که شوهرم واسه خواهرشوهرم لباس میگیره جهیزیه میگیره الانم سیسمونی میخادبگیره حلقه شوگرفته عروسی وعقدشوگرفته خودشون ماهی پنج شش ملیون پدرشوهرم حقوق داره ها یه جفت جورابم ازشون ندیدم هفت ساله عروسشونم یه باردوسال پیش رفتیم قبل عیدمسافرت خواهرشوهرم زنگ زدگفت داداش عیدی من چیشد پس شوهرمم گفت دستم تنگ بودامسال نشدشرمنده برگشت گفت پول داری بری مسافرت امانداری  عیدی بدی بهم ببین چقدرپرروشون کرده دیگه بایدسوختو ساخت،حالاهی به منم تیکه میندازن که بچه دارنمیشی وفلان بااین همه خرجی که شوهرم میکنه براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر گفت اونها نیازی به خرج کردن این ندارن. و انقدر خرج میکنه برای اونا که نمیتونه نیاز زنش رو تا ...

جتما نباید پدر مادر نیاز داشته باشن که،گاهی آدم دوست داره برای پدر و مادرش کاری کنه خرجی کنه،

نگفت شوهرش نیازشون تامین نمیکنه که،

حالا چون ماشین طرفشویی خواست و شوهرش گفت نه،دلیل نمیشه که نیازهاشون رو رفع نمیکنه عزیزم

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲

بعدشم پول گاهی مرغ و گوشت جمع کنی پول ماشین طرفشویی نمیشه!!!!!

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
منم عین توام اما فقط سکوت میکنمو سکوت وقتی اعتراض میکنم چرامیدی میگه مگه برات کم میزارم ،حالا کاش ما ...

دقیقا مث شوهر من.الان خاهرش نزدیک زایمانشه بعد مادر شوهرم ک فقط کوچکترین حساب بانکیش بقران ۵۰۰ملیون توشه براش سیسمونی نمیگیره.بعد شوهر من میخاد بگیره براش.حتی جهازشم شوهرم خرید.الانم ماهانه بهشون پول میده

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
دقیقا مث شوهر من.الان خاهرش نزدیک زایمانشه بعد مادر شوهرم ک فقط کوچکترین حساب بانکیش بقران ۵۰۰ملیون ...

به خداخسته شدم یه ریالم پس اندازنداریم بیمارستان بیفتن پولشومامیدیم داروبخرن پولشومامیدیم اصلا یه وضعیه ها باز تیکه نندازن ولی تیکه انداختنشونوکجای دلم بزارم خب نمیشه دیگه چیکارکنم برم ازبقالی بچه بگیرم بیارم

به خداخسته شدم یه ریالم پس اندازنداریم بیمارستان بیفتن پولشومامیدیم داروبخرن پولشومامیدیم اصلا یه وض ...

منم دیگه کم اوردم.اما اصلا برام مهم نیست دیگه چقد غصه بخورم خواهر

دقیقا مث شوهر من.الان خاهرش نزدیک زایمانشه بعد مادر شوهرم ک فقط کوچکترین حساب بانکیش بقران ۵۰۰ملیون ...

وای چجوری میتونین تحمل کنین.منکه کلی غر میزنم و اعتراض میکنم اگه چنین کارایی بکنه.

فرزند هیچ مسئولیت و وظیفه ای در قبال پدر و مادرش نداره...فقط از روی محبت یا انسانیت اره تو سختیا کمکشون کنه خیلیم خوبه...ولی ن اینکه جوری بشه اونا پرتوقع هم بشن و فکر کنن وظیفتونه.

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش
وای چجوری میتونین تحمل کنین.منکه کلی غر میزنم و اعتراض میکنم اگه چنین کارایی بکنه. فرزند هیچ مسئولی ...

من چیزی میگم میگه ب تو ربط نداره.منم حوصله بحث ندارم میگم ب جهنم