2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رو سند خونه وام بگیرم  میدن یا نه؟؟

فقط بایدارزشش بیشترازپولی باشه که میخوای

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
آره همون  میترسم بفروشم ی دفعه ببینم کلی گرون شد😔

طلا طلاست 

درنظر بگیرید شما بخواید همین طلاتون رو بخرید باید ۹+۷+اجرت بدین بعلاوه اختلاف قیمت روز 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
ماهم سهام ایران خورو داریم نمیدونم چند تا سهمه فکر کنم شوهرم نگه داشته واسه کفن ودفن من. والابه خدا ...

منم تا الان بیخیال بودم 

داستان این سهام عدالت پیش اومد رفتم پیگیر اونم شدم

ماهم سهام ایران خورو داریم نمیدونم چند تا سهمه فکر کنم شوهرم نگه داشته واسه کفن ودفن من. والابه خدا ...

خود ایران خودرو ظاهرا به پرسنلش سهام پاده چند ساله پیش ، میگن قراره خیلی گرون بشه اگر شما هم پرسنل هستید نفروشید 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

الان بره ببینه خوشحال میشه😎

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏