2777
2789
عنوان

غمگین..

110 بازدید | 20 پست

https://www.aparat.com/v/oUy2I/%D8%AF%DA%A9%D9%84%D9%85%D9%87_%D8%BA%D9%85%DA%AF%DB%8C%D9%86_%D8%A7%D8%B2_%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%86%DA%AF_%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%87%D8%A7%D8%AC

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
چی شد مگه آشتی نکردی؟ برگشتی که چرا غمگین؟

پنج بار استخاره گرفتم 

سه بار آنلاین

یبار زنگ زدم دفترمراجع

یبارم ینفرازنی نی سایت

چهاربارش بد اومد

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب حالا تصمیمت چیه؟  نمیتونی کار کنی مستقل شی که از پیش مامانت اینا بری؟ دوجانبه راحت شی؟

بقران نمیدونم

کافرم به حال من نباشه

سردرگمم گیج شدم

برام دعاکن تروقران

توکل کن به خدا و بسپر به خودش مطمئن باش بهترین راه رو جلوی پات میذاره  حتما دعا میکنم عزیزم

فداتم ممنون⁦♥️⁩

عزیزم اول اینکه در کار خیر استخاره اازم نیست

بعدشم استخاره شرایط داره

وقت و زمان داره..

بعدشم کسی که استخاره میگیره باید مطمبن باشه روحانی باشه..

استخاره انلاین اصلا درست نیست

اونموقع منم میخاستم برگردم سر زندگیم انلاین گرفتم بد اومد الان سه ساله برگشتم راضی ام خداروشکر

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗

سرنوشت خودتو دخترتو با استخاره انلاین میخای رقم بزنی؟

اصلا خودت فکر کن این نطر شخصی منه تو اگه طلاق بگیری خاتوادت سریع میدنت شوهر بچتم میمونه وسط..خودت یکم فکر کن..

عزیزم اول اینکه در کار خیر استخاره اازم نیست بعدشم استخاره شرایط داره وقت و زمان داره.. بعدشم کسی ...

گلی

جانم

ای کاش بودی محکم بغلت میکردم

من خواهرندارم

همیشه تنهابودم

الان که دارم کم میارم دلم میخاد یکیو بغل کنمو زاربزنم

جانم

گلی من کم درد نکشیده بودم

که خدا بازم منو اینجای زندکی گذاشت 

گلی بقران این حقم نبود 

بقران نبود

ای کاش بودی محکم بغلت میکردم من خواهرندارم همیشه تنهابودم الان که دارم کم میارم دلم میخاد یکیو بغ ...

ای جانم عزیزم منو خواهر خودت بدون بخدا روز نشده یادت نکنم دعات نکنم سر قران خوندنام همیشه ب یادتم از خدا میخام بهت ارامش بده