2777
2789
عنوان

غمگین..

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 20 پست
گلی من کم درد نکشیده بودم که خدا بازم منو اینجای زندکی گذاشت  گلی بقران این حقم نبود  ب ...

پیش خدا عزیزی که انقدر سخت امتحانت میکنه قربونت برم

به خدا نزدیک شو بهش متوسل شو از صمیم قلب بخدا که پشیمون نمیشی..نذر کن..حضرت فاطمه گره گشاست..باور کن زندگی من فقط پر دخالتای مادر و خاهزش بود اونم که دهن بیییین..قهر کردم با یه بچه..دیدم نمیتونم از بچم بگذرم..خودم برگشتم..ولی کارم سختتت بود..از خیلی چیزا گذشتم اکثر جاها ب شوهرم چشم گفتم..زمان که گذشت ب شوهرم ثابت شدم یعنی خدا برام اینکارو کرد..الان شوهرم دیگه حرفای مادرخاهرشو قبول نداره..فکر نمیکردم یه روزی اینجور بشه..الان بدون من نمیتونه..ولی خییییلی سختی کشیدم خیلی

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
پیش خدا عزیزی که انقدر سخت امتحانت میکنه قربونت برم به خدا نزدیک شو بهش متوسل شو از صمیم قلب بخدا ک ...

توخیلی مهربونی گلم خیلی

تروخدا راس میگی استخاره گرفتی بداومده ولی الان خوبه؟

بقران قسم میترسم ازش خیلی

شوهرم خیلی حیله بازه خیلی دروغگو ماهریه

باورکن نذر کردم دعاکردم نامه نوشتم هرکاریوبگی کردم ولی چرا تموم نمیشه من آدم کم تحملیم دیگه نمیکشم بقران دیگه نمیکشم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توخیلی مهربونی گلم خیلی تروخدا راس میگی استخاره گرفتی بداومده ولی الان خوبه؟ بقران قسم میترسم ازش ...

عزیزم مهربونی از خودته

من دوست ندارم زجر بکشی

با مشاورای خوب مشورت کن..اره من انقدر اسخاره گرفتم که نگو..ولی برگشتی بتید خیلی از خودت بگذری اصلا دهن ب دهنش نشی چیزی بهت گف حتی فحشتم داد لبخند بزنی انقدر اینطوری باشی تا خجالتش بدی..حتما از مشاورای خوب کمک بخاه

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
عزیزم مهربونی از خودته من دوست ندارم زجر بکشی با مشاورای خوب مشورت کن..اره من انقدر اسخاره گرفتم ک ...

چشم عزیزم اگه برگشتم سعی میکنم نادیده بگیرم یچیزایو 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
چشمت بی بلا باشه خواهرگلم..

فداتم💚