2777
2789
عنوان

نگرانی مادرانه

183 بازدید | 22 پست

سلام خانما دخترم دو سال و ده ماهشه موهاش هنوز درنیومده آرزوی زدن گل سر به موهاشو دارم پس کی موهاش درمیاداگه هیچوقت درنیاره چیکار کنم خیلی سخته یه دخترموبلندو میبینه بهم نشون مییده میگه مامان موهاشو ببین         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صفر بزن بعد با روغن بادوم تلخ چرب کنید سرشو... 

تجربه موهای الان خودم😁😁

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

آخی ناناز😍نگران نباش چیزی نیست 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

سرش رو تقویت کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم خداحفظش کنه نگران نباش درمیاد.با روغن گیاهی مثل نارگیل،رزماری،کرچک،سیاهدونه ماساژ بده سرشو.زرده تخم مرغ هم خوبه

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

میخوای ببرش دکتر

خدا حفظش کنه

دختر من امروز تولدشه روزی که به دنیا اومد کل سرش سیاه بود با موهای یه سانتی خودم باورم نمیشد اما رفت بهشت

میشه برای دلم دعا کنید و برای دخترم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

کسی تو خانواده کچل دارید؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️