renafa مدیر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 عنوان نگرانی مادرانه | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست سلام خانما دخترم دو سال و ده ماهشه موهاش هنوز درنیومده آرزوی زدن گل سر به موهاشو دارم پس کی موهاش درمیاداگه هیچوقت درنیاره چیکار کنم خیلی سخته یه دخترموبلندو میبینه بهم نشون مییده میگه مامان موهاشو ببین 1399/05/08 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_na_na_ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4389 میخوای ببرش دکتر خدا حفظش کنه دختر من امروز تولدشه روزی که به دنیا اومد کل سرش سیاه بود با موهای ی ... 😢آخی عزیزم خدا صبرت بده السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
renafa مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 خواهرم تا چهار سالگی شوید داشت 😑😂 از کی موهاش دراومد
fawtiyh عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 673 از کی موهاش دراومد از همون چهار سالگی به بعد اما بلند نشد کهقد دو بند انگشت تو کش میرفت😁شاید برای دختر شما زودتر در بیادکلا فکر نکنم خیلی موضوعی باشه که فکرتونو زیاد درگیرش کنیدچون ما زیاد از اینا داشتیم
renafa مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 میخوای ببرش دکتر خدا حفظش کنه دختر من امروز تولدشه روزی که به دنیا اومد کل سرش سیاه بود با موهای ی ... وای عزیزم خدا صبرت بده ایشالا خدا هرچی که تودلته بهت بده
renafa مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 عزیزم خداحفظش کنه نگران نباش درمیاد.با روغن گیاهی مثل نارگیل،رزماری،کرچک،سیاهدونه ماساژ بده سرشو.زرد ... همه رو امتحان کردم
renafa مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 اشکال ندارع گلم .حالا مو ندارم میگه چی شده آخه نمیدونم چرا دلم میگیره وقتی غصه میخوره همش میگم اگه بره مدرسه بازم بی مو باشه چی
اسپه عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 3796 نمیدونم چرا دلم میگیره وقتی غصه میخوره همش میگم اگه بره مدرسه بازم بی مو باشه چی وقتی تو ناراحتیت رو نشون بدی اون بیشتر ناراحت میشهبیخیال باش موهاش در میاد کدوم دختری بدون مو مونده که اون بخواد بدون مو بمونه گلم