2777
2789
عنوان

مجردااا بیانن یه لحظه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
من فقط درس میخونم الان 😌 واسه اونم که خود استادا انگیزه ایجاد میکنن 😬

بجز درس چی 

کلا هدف داری؟شده مثلا بگی بیخیال خب ک چی 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
23 تو چی

منم چن ماه دیگ ۲۱میشم

مجردیم تا ی سنی خوبه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگم ولی همون لحظه اس مخصوصا غروبا دلم خیلی میگیره افکار منفی میکنم اصلا بدجوری دپرس میشم 

باید حال خودتو خوب کنی ، شرایط ک همینه حداقل حال خودتو خوب کن بتونی تلاش کنی

هر روز باید به چیزایی ک میخای فکر کنی ن که یه بار بگی دوباره منفی

کتاب بخون خیلی خیلی خوبه

منم ۲۳ سالمه

منم چن ماه دیگ ۲۱میشم مجردیم تا ی سنی خوبه

اره واقعا حرفت درسته همش میگم ازدواج کنم یعنی از این حالت مسخره در میام

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
باید حال خودتو خوب کنی ، شرایط ک همینه حداقل حال خودتو خوب کن بتونی تلاش کنی هر روز باید به چیزایی ...

ااا خوشبختم گلی 

چه خوب که انگیزه داری من قبلا خیلی بهتر بودم ولی چن وقتیه از هیچی لذت نمیبرم شاید بقول دوستمون ازدواج همه چیرو تغییر بده

اره واقعا حرفت درسته همش میگم ازدواج کنم یعنی از این حالت مسخره در میام

اره خب صددرصد ک یع عشق داشته باشی کلن صبحا یجور دیگ بیدارمیشی😂❤

واسه خودت خونه زندگی داشته باشی

خیلـــی شیرینه💚

انشالا همه جونا خوشبخت شن💍❤

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
بجز درس چی  کلا هدف داری؟شده مثلا بگی بیخیال خب ک چی

اره دیگه هدفمم همون درسمه دانشجویم کلا هدفم، ایندم و همه چیزم همون درسه 

ولی من چند وقت بود خیلی به خودم میرسیدم همش تو فکر این بودم اینو با چی ست کنم موهامو چیکار کنم و اینا ولی خب الان چند روزه کلا باز بیخیالش شدم نمیگم دیگه به خودم نمیرسم و اینا ولی خب مثل قبل حساسیت ندارم و دقیقا همش به خودم میگم خب که چی 🙁 

اره خب صددرصد ک یع عشق داشته باشی کلن صبحا یجور دیگ بیدارمیشی😂❤ واسه خودت خونه زندگی داشته باشی خ ...

انشالله عزیرم 

امیدوارم ک زندگی سر شار از شادی داشته باشی و یه همدم وهمسفر خوب قسمتت بشه

انشالله عزیرم  امیدوارم ک زندگی سر شار از شادی داشته باشی و یه همدم وهمسفر خوب قسمتت بشه

مرسی عزیزم

همچنین واسه خودت ❤

ن اونموقعم همش باید بشینی خونه درو دیوارو نگا کنی😐 خودت باید فکر خودت باشی همیشهههه

اره واقعا بنظرم کلا ادم باید سرگرم باشه ولی خب انگیزه میخاد نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه ادم تا انگیزه نداشته باشه از هیچی لذت نمیبره 

اره دیگه هدفمم همون درسمه دانشجویم کلا هدفم، ایندم و همه چیزم همون درسه  ولی من چند وقت بود خی ...

ولی من میگم خیلی تاثیر داره همون ک بخودت میرسیدی حالا به هر نحوی حتی چیزای کوچیک ادم روحیه میگیره 

موفق باشی عزیزم انشالله که یه کار خوبم مربوط به شغاتم پیدا شه  

اره دیگه هدفمم همون درسمه دانشجویم کلا هدفم، ایندم و همه چیزم همون درسه  ولی من چند وقت بود خی ...

منظورم‌ رشتت بود