2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم با خانواده همسرم اشتی کنیم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
مشکل من برادر شوهرم نیست اتفاقا واسش خوشحالم که مشکلات ما رو نداره و راحت زندگیش رو شروع کرده ما میگ ...

ببین حرفت کاملا حق و منطقیه 

هیچی بیشتر از تبیعیض ادمو اذیت نمیکنه

زیاد بگید بهشون اخرش میگن پوا و اموال خودمونه دوست داریم بدیم به فلان

ماشا الله که الان وضعتون خوبه عزت نفستون خدشه دار نکنید

به درک ندن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
خب اگه قیدشو بزنه بنظرشما خودش تنها نمیمونه؟

بنظر من تنهایی بهتر از اینجور رابطه هاس چون فقط شخصو اذیت میکنه.این دقیقا زندگی خود منم هست و با دوستانی مراوده داریم ک درکمون کردند و کنارمون بودند و جور خانواده رو کشبدند خانواده ای ک داشتند و پول خودمون بود و ندادند..بنظرت میشه فراموش کرد و مثل سابق بود؟این ظلم بخودمونه اول.

چشمان تو آفریقاست.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کا فامیل ما رو هر جا میبینن میگت چرا نمیرید و بیایید و ما رو مقصر میدونن  الان میگیم بگیم ب ...

ر موقع کسی گفت بگو از خودشون بپرسید 

یا شوهرت توضیح بده

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
همسرتون ناراحت نیست از این وضعیت ؟

اتفاقن همسرمـ از من دلگیرتره از خانوادش چون پولشو ندادند و خیلی اذیتش کردند دلش گاهی میگیره اما رابطه رو نمیخاد داشته باشه

چشمان تو آفریقاست.. 
اتفاقن همسرمـ از من دلگیرتره از خانوادش چون پولشو ندادند و خیلی اذیتش کردند دلش گاهی میگیره اما رابط ...

دقیقاهمسر من هم خودش ناراحته من اصلا داستان ماشین رو نمیدونستم خودش رفته دعوا 

ولی خب میبینم هر چند ماه یکبار واقعا دلش میگیره

مشتاقم بدونم اصلا چرا میخوای باهاشون آشتی کنی 🙃😕⁦☹️⁩😑😐😶🤨

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
نباید ازشون انتظار داشته باشی.

عزیزم خیلی سخته مگه میشه آدم از نزدیک ترین ادمهای زندگیش یعنی پدر و مادرش انتظار و توقع کمک نداشته باشه نمیدونم ازدواج کردین یا نه ولی وقتایی هست که دوست داری خانواده خودت یا همسرت به بهترین وجه کمکت کنن احساس بی کسی و بی تکیه‌گاهی خیلی سخته 

دقیقاهمسر من هم خودش ناراحته من اصلا داستان ماشین رو نمیدونستم خودش رفته دعوا  ولی خب میبینم ه ...

همسرت حق داره کاملا وقتی میبینه سختی های ک کشیده رو قرار نیست داداشش بکشه  زورش میگیره ولی خو بزور ک نمیشه چیزی خواست 

خودت باش😎مگه خودت چشه 

اونها وظیفه ای نداشتن که به شما کمک مالی کنن. حتی اگه داشته باشن واسه خودشون دارن به شما ربطی نداره. شما از اول ازدواجتون وصع و اوضاع شوهرتونو دیدین و قبولش کردین . با پدر و مادر شوهرت که ازدواج نکردی که از اونها انتظار داری خرج و مخارجتونو بدن. میتونستی از اون اول که دیدی وضع شوهرت خوب نیستو درامدش کمه و ... باهاش ازدواج نکنی. اینایی که میگن کسایی که روزای سختت نبودن روزای خوشتم نباشن اشتباه میکنن چون همه تو زندگیشون روزای سخت دارن ادم نباید از بقیه توقع کنه کمکی چیزی بهش برسونن چون همه مثل هم روزای سخت دارن. پس در نتیجه اصن ارزش نداره بخاطر پول کدورت درست کنی و همسرتو از خانوادش دور کنی یا خودتو بخاطر پول ندادناشون از ارزش بندازی . پدر و مادر تا وقتی بچشون تو خونشونه وظیفشونو انجام میدن بعد اون اصن جزو وظایفشون نیست