2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم با خانواده همسرم اشتی کنیم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
همه الان وقتی کسی مشکل داره فاصله میگیرن

همه اینجور نیستند..گیرم خیلیا اینجورباشن اما خانواده فرق میکنه اونم خانواده ای ک فقط دوتا پسر داشتن و وضعشون خوب بوده..باید درکنارفرزندشون میبودند حتا کمرنگ

چشمان تو آفریقاست.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونها هم توجیحات مسخره خلاصه دعوا بالا گرفته و ما بهشون گفتیم باید پول ماشین نصف شه بین هر دو برادر& ...

ادم از این فرق گذاشتنه زپرش میگیره من درکتون میکنم ماهم همینطوری بودیم.من که دارم همشونا کم کم حذف میکنم از زندگیم برن به درک

بخون بقیه اش رو لطفا منظورم از این توضیحات این بود که راهنمایی کنید

شوخیدم گلم

با همچین ادمایی رفت و امد نکنین اونا فرق میزارن ولی گناه بزرگیه دارن حق شمارو میخورن

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
اونها هم توجیحات مسخره خلاصه دعوا بالا گرفته و ما بهشون گفتیم باید پول ماشین نصف شه بین هر دو برادر& ...

عزیز خداروشکر کن همین ک زندگیت خوبه و الان مشگلاتتون حل شده .ول کن با دعوا نمیشه چیزی بدست بیاری .مطمعن باش ی روز میاد همون داداش ب مشگل میخوره و راهی نداره و اون موقع شوهر شما راحت پشت میکنه بهش دیگه جای برداری تو قلبش نداره ..دنیا اون جوری ک برادر شوهرت دوس داره پیش نمیره .شک نکن 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 
عزیز خداروشکر کن همین ک زندگیت خوبه و الان مشگلاتتون حل شده .ول کن با دعوا نمیشه چیزی بدست بیاری .مط ...

مشکل من برادر شوهرم نیست اتفاقا واسش خوشحالم که مشکلات ما رو نداره و راحت زندگیش رو شروع کرده ما میگیم باید به ما هم بدید دارن اونقدری که مجبور نباشن فرق بزارن 

مشکل من برادر شوهرم نیست اتفاقا واسش خوشحالم که مشکلات ما رو نداره و راحت زندگیش رو شروع کرده ما میگ ...

میفهمم .ولی خوب مال خودشونه هر جوری دوست دارن میتونن بدنش و تقسیم کنن..هرچند در حقتون بی انصافی شده ..😬😬بدم از پدرمادر اینجوری میاد

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 
نه بابا گنده اش نکنید

خب کا فامیل ما رو هر جا میبینن میگت چرا نمیرید و بیایید و ما رو مقصر میدونن 

الان میگیم بگیم بهشون که اگر نکنن این کار رو پس دیگه هیچ انتظاری کسی از ما نداشته باشه