2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم با خانواده همسرم اشتی کنیم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
اونها هم توجیحات مسخره خلاصه دعوا بالا گرفته و ما بهشون گفتیم باید پول ماشین نصف شه بین هر دو برادر& ...

به نظرم حق با شماس خوب پدر و مادر نباید فرق بذارن بین بچه‌ها همونطور که فردا انتظار دارن همه بچه‌ها بهشون برسن الانم باید به همه بچه‌ها خدمات بدن بطور مساوی ولی اگه من جای شما بودم اصلا نمیرفتم بهشون بگم چرا اینکارو کردین چون دیگه واسم ارزش نداشتن و فردا هم موقع پیری و ناتوانی من اصلا کمک نمیکردم بهشون

پدر و مادر حتی اگه بدترین پدر و مادر هم باشن وظیفه اولاد احترامه و بس. پس خیلی معمولی باش باهاشون گرمم نمیگیری نگیر ولی توقع نکن شوهرت پیش خانوادش نره که چون شوهرت میره خودتم باید همراهش بری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی سخته مگه میشه آدم از نزدیک ترین ادمهای زندگیش یعنی پدر و مادرش انتظار و توقع کمک نداشته ب ...

بله ازدواج کردم وخانواده شوهرم یه پسر ببشتر ندارن پولدارم هستن دریغ از یه قرون کمک نه خرج عروسی تالار کادو هیچییییییی هااا فقط یه شال برام خریدن تواین چندسال.شوهرمم کارگره.بخدا همیشه پدرشوهرم بهمون ضررم زده بجای کمک ماشینمونو برد باهاش تصادف شدید کرد له شده تحویلمون داد به روی خودشم نیورد .الان یه ساله بدون وسیله ام دارم دیونه میشم 

اونها وظیفه ای نداشتن که به شما کمک مالی کنن. حتی اگه داشته باشن واسه خودشون دارن به شما ربطی نداره. ...

تا این جا حق با شماست موافقم باهات ولی وقتی برای پسر دومشون همه کار کردن دیگه داستان فرق میکنه 

همسر من که ازدواج کرد 23 سالش بود و هیچ کاری براش نکردن با اصرار خودشون ما زود ازدواج کردیم ولی برادرش 30 سالگی ازدواج کرد

خیلی سخته هی میخوای فراموش کنی ولی نمیشه واقعا 

درکت میکنم اگه روزای سخت از پدر و مادر انتظار نداشته باشی پس باید از نونوای سر کوچه یا بقال محل انتظار داشته باشی فردا هم که اونا پیر شدن و خواستن برن دکتر نتونستن بذار ببینم همون بقال محل میاد ببردشون دکتر به نظر من پدر و مادر در قبال بچه مسئولن و بچه هم در قبال پدر و مادر 

خب کا فامیل ما رو هر جا میبینن میگت چرا نمیرید و بیایید و ما رو مقصر میدونن  الان میگیم بگیم ب ...

خوبه شوهرت به حرفته.ببین منم دقیقا همین مساعلو داشتم فکر کن هیچی به ما ندادن یعنی شوهرم زیرصفر بودا منم درس واینا داشتم خیلی سخت گذشت ولی اونا پروتر ازاین حرفا علاوه براینکه کاری نکردن.دخالتم میکردن وهمشم میان خونم.بدتر از اون شوهر خنگم که میگه ولش کن.ما با اون همه سختی باتلاش من زندگیمو جمع کردم

بله ازدواج کردم وخانواده شوهرم یه پسر ببشتر ندارن پولدارم هستن دریغ از یه قرون کمک نه خرج عروسی تالا ...

حالا خوب به شما اون شال رو دادن به من اونم ندادن منم طلا نگرفتم پارسال چون شوهرم دست و بالش اونقدر باز نبود هنشم قیمتا میرفت بالا من نقره گرفتم خانواده شوهرمم نه سر عقد نه نامزدی نه عروسی هیچی کادو بهم ندادن حتی پول شاباشم از خواهرشوهرم گرفته بودن اونم همسرم برای خواهرش کارت به کارت کرد اینقدر دیدم از این بی پناهیها از سمت خانواده شوهرم که خدا میدونه

حالا خوب به شما اون شال رو دادن به من اونم ندادن منم طلا نگرفتم پارسال چون شوهرم دست و بالش اونقدر ب ...

من فقط بابام کمک میکنه خدایی،حالا من براهمشون همه کارکردم تولدا مراسما همه چی براشون خریدم

درکل یادگرفتم انتظار ازکسی نداشته باشم وچون کمکی نکردن حق دخالت تو زندگیمو بهشون نمیدم

رفت وامد دارید باهاشون؟

باورت میشه من تا الان که یک سال و نیمه عروسشون شدم رنگ خونشونو ندیدم اصلا دعوتم نکردن پاگشام نکردن دوتا برادر شوهر دارم فقط خونه یکیشون رفتم اونم واسه پاگشا ولی اونیکی باغ داییش پاگشام کرد هنوز خونشون دعوتم نکرده فقط فامیلای خانومش میرن خونشون مادرشوهرمم به بهانه‌ی اختلاف شوهرم با باباشو خواهرش که مجرده انگار که نه انگار نه طلایی نه کادویی نه دعوتی هیچی به هیچی ولی تا حالا دوبار اومده خونمون منم بهش احترام گذاشتم فقط و فقط به خاطر همسرم همسرم واسه خانواده‌ی خودم خیلی احترام قائله 

نه زیاد ارتباط نگیرین به نظرم وقتی هیچوقت پیشتون نبودن الان واسه چی باشن در ضمن راجب کمک برای ازدواج وظیفه ای نداشتن اونا اگر خانواده های دیگه کمک میکنن از لطفشونه ولی وقتی تو بی پولی شدید پیشتون نبودن خب آدم دلش ازشون میگیره