2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

177 بازدید | 47 پست

سللم خانوما

من یه ساله ازدواج کردم

شدیدا رو شوهرم حساسم

شوهرم ماشین داره

دیروزک از سر کار میومده دوتا زن دست بلند کردن اینم سوار کرده زنه اینو شناخته یجورایی تو ی شرکت کار میکنن .بعد زنه گفته شمارتو بده فردا صب بیا مارو هم ببر .بیار مثلا سرویسمون شو.شوهرمم شماره داده اومده ب من گف من مخالفتکردم

صب ساعت۷ زنگ زدن شوهرم گف چی بگم گفتم بگو نه شرمنده شوهرم گوشیرو برداشت.منم خودمو زدم ب خواب

فقط اینارو شندیم ک گف سلام ببخشید مشکلی برام پیش اومده نمیتونم ببرمتون .بعد زنه یه چیزی گف .شوهرمم گف قربونتون بشم .خواهش خدافظ

سر این قربونتون بشم از صب دارم حرص میخورم

اخه مامیگیم قربونت .فدات .نه که قربونتون بشم .یعنی چی اخه

ظهر پامیشم برم ببینم نکنه دور از چشم من اون زنارو بیاره میرم جلو در شرکت

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

برو شوهرتو پاره کن🙂🖤

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام همش دارم حرص میخورم 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

قربونتون بشم😐😐😐😐اونم به زن غریبه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اسی برو شوهرتو جرررر بده😐😐😐😐😐😐

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
والا خودمم نمیدونم ب نظرت قربونتون برمش عادیه؟؟

قربان شما مثلا میگف یه چیزی 

رفتار هاش عادی نیس شایدم از سادگیشه بنده خدا خودت بهتر میشناسیش دیگ

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

اره زير نظر بگيرش ولي خودش نفهمه

خب نمیشه  ک من پیادم اون با ماشین برم جلو شرکت اون زودتر از من خونه میرسه عصبی میشه .میخام برم ببینه ک امکان داره یهو اونجا باشم

والا خودمم نمیدونم ب نظرت قربونتون برمش عادیه؟؟

نه والا

منم میگم قربانت یا فدات

ولی نمیگیم قربونت بشم یا حتی قربونت 

اینا خیلی صممی هیتن

برو در شرکت دیدی سوار شدن وسط راه ب تاکسی برو علامت بهش یدع همونجا زنا و شوهرتو پاره کن

ببین در شرکت کاری نکن ابرو شوهرت پیش همکاراش بره

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
قربونتون بشم😐😐😐😐اونم به زن غریبه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اسی برو شوهرتو جرررر بده😐😐😐😐😐😐

😔😔😔😔😔تازشم زن نیس دختره