2777
2789
عنوان

خس خس سینه دخترم

103 بازدید | 5 پست

دخترم دوسالشه این مدت بستنی زیاد خورده و اب بازی هم کرده الان احساس میکنم یکم سینش خس خس داره یکم در طول روز دوسه بار خس خس داره و چندباری هم سرفه میکنه،دکتری هم ک همیشه میبرم خیلی شلوغه سالنش تو این اوضاع نمیدونم لازمه ببرم اخه حال عمومیش خوبه،مامانا نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش شربت پلارژین کیدز بده برا گلو درد، اب ریزش بینی، سرما خوردگیه عالیه واقعا من دخترم انفولانزا گرفته بود پنج ماهگیش دکتر براش تجویز کرد عالی فقط بهش سوپ دادیی بعدش بده تا چند ساعت چیزی نخوره، تو لین مدت بویه روغن ، سرخ کردنی در نیار تو خونت 

مگه به بچه دوساله گایا فنزین میدن که شما تجویز میکنی خطرناکه

من دخترم اینطور شد بردمش دکتر  بهم داد یک سال و دوماهه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍