2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم پسرونه ( هاکان ) چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 34 پست
من از این اسم خیلی خوشم میاد

از هاکان؟؟؟ منم خوشم اومد  

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاکان همون خاقان که ترک ها اونطوری تلفظش می کنند. اصل کلمه هم از مغولی وارد زبان ترکی شده. وقتی مغول ...

چرا مسخره عزیزم؟ من نه ماهواره دارم نه سریال ترکی دیدم این اسم هم از اینستا دیدم

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
چرا مسخره عزیزم؟ من نه ماهواره دارم نه سریال ترکی دیدم این اسم هم از اینستا دیدم

برای این که لقب چنگیزخان مغول بوده و مسخره است یک ایرانی که قربانی حمله مغول شده همچین اسمی رو بچه اش بذاره همونطور که هیچ شیعه ای حتی عرب هم باشه اسم بچشو شمر نمیگذاره یا هیچ یهودی اسم بچش رو آدولف نمیگذاره چون اسم هیتلر بوده.

بله ممکنه شما خوشتون اومده باشه ولی الان که تاریخچه اسمو میدونید چی؟؟؟