2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم پسرونه ( هاکان ) چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر فیلم ترکیه ای نبینین

اتفاقا من اصلا فیلم ترکیه ای ندیدم 😂

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
من آیهان و وبهان بیشتر میپسندم

قشنگه ولی خیلی زیاد شده

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
من گذاشتم ویهان ماهان قشنگ تر ماکان و هاکان

خوش نام باشه عزیزم. ویهان اسم پسرخالم هستش

معناش در تورکی چیه؟

امپراطور، خانِ خانان

معناش در تورکی چیه؟

هاکان همون خاقان که ترک ها اونطوری تلفظش می کنند. اصل کلمه هم از مغولی وارد زبان ترکی شده. وقتی مغولها به آسیای غربی یعنی به ایران و ترکیه امروزی حمله کردند و میلیونها نفرو کشتند!

حالا به دلیل سریال ترکیه ای همچین اسم مسخره ای مد شده.