2777
2789

سلام نظرتون نسبت به اسم هاکان؟؟؟ 

اگه اسمی مدنظرتونه که هم قشنگ باشه هم خوش آوا بگین

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معناش در تورکی چیه؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

ماکان بزار بهتره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

منم دوسش دارم به معنیه امپراطوره 😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤