2777
2789
عنوان

نامه ای به خدا

100 بازدید | 5 پست

سلام خدا جونم. میدونم حواست بهم هس. اخه بهم ثابت کردی ن ی بار بلکه چندین بار. 

من بازم اومدم به درگاهت ازت ی خواهش دارم نینی توی دلم سالم باشه و پسر باشه. من از بچگی داداشی نداشتم داداش که داشته باشی هر کسی اجازه نمیده به خودش که اذیتت کنه. اما من خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم. این نینیمو پسر سالم صالح کن. من 1 فروردین 1400 بیام این تاپیکمو ببینم در حالی وه دارم به پسرم شیر میدم. تو رو خدا ای تویی که داری تاپیکمو میخونی ی آمین بگو و اگه دلت خواس واسه پسر سالم و صالح دار شدنم صلوات بفرس. انشاالله که تو هم به مراد دلت برسی. 

با اجازه استارتر ...

دوستان بیاید برای هم دعا کنیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4780109/دوستانی-که-بیدارن-دعا

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر ... دوستان بیاید برای هم دعا کنیم  https://www.ninisite.com/discussion/topi ...

من نمیدونم  مگه نمیشه خودتون تاپیک بزنید ..؟ هر وقت یه تاپیک اینجوری وسط تایپیک مردم میبینم  برام وافعا عجیبه دهاهه

خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
من نمیدونم  مگه نمیشه خودتون تاپیک بزنید ..؟ هر وقت یه تاپیک اینجوری وسط تایپیک مردم میبینم &nb ...

؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ