2777
2789
عنوان

لاغری به یه سبک عجیب و غریب و تضمینی

115419 بازدید | 128 پست

سلام خانما

من یه بار تو یه تاپیک لاغری یه رژیمی رو معرفی کردم که خودم ازش نتیجه گرفته بودم از اون روز تو خصوصی دارم اونو توضیح میدم بعد چون نمیرسم جواب همه رو بدم گفتم این تاپیک رو بزنم تا یه بار توضیحش بدم

رژیمشم فقط خوردن شربت عسله یعنی در طول روز فقط شربت عسل میخوردید این رژیمم ابداعی خودم بوده به هرکی پیشنهاد دادم خیلی زود کلی کم کرده 

هرکس خواست بگه تا کامل توضیحش بدم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رزيمی هست یه اسم روزه آب یعنی تا هر چند روزی که خواستین فقط در طول روز آب میخورید ولی این رژیم خیلی آسیب های جدی به بدن میزنه واز اونجا که عسل کامل ترین ماده غذایی و انسان فقط با خوردن یک قاشق اصل میتونه تمام نیاز های غذایی بدشون تامین کنه من اومدم به اون آب عسل و آبلیمو برای خوشمزگیش اضافه کردم و در طول روز فقط اونو میخوردم من توی ده روز ۸ کیلو کم کردم ه وزن ایده آلم رسیدم دیگه کنارش گزاشتم و برای اینکه وزنم برنگرده از اون روز به بعد با کالری شماری وزنمو ثابت نگه داشتم

بویروز

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بعد تو هر لیوان آب هم که باید آب ولرم باشه یک ق غذاخوری عسل میریزید 

هرکی تمایل داره این رژیمو بگیره وزنو و قدشو بگه تا بهش بگم چند لیوان در طول روز بخوره

یه نکته مهم در طول رژیم تا یک هفته خودتونو وزن نکنید یعنی هفته ای یکبار خودتونو بکشید

یه رزيمی هست یه اسم روزه آب یعنی تا هر چند روزی که خواستین فقط در طول روز آب میخورید ولی این رژیم خی ...

در روز چند لیوان میخوردی؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین