2777
2789

شماهم میترسید یا فقط من اینجوری ام 

از تاریکی از اینک دیگه خودتی و خودت و اعمالت

شما کسی رو ک دوس داری رو از گناه دور نمیکنین 

مثلا یکی ک دوسش داری اما نماز نمیخونه نمیتونی تحمل کنی ک عذاب بکشه چیکار میکنین... 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
تذکر

ب دلیل یه بیماری ک داره و نمیتونه رو پا وایسه نمازم نمیخونه میگه نمیتونم و فلان

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به من مربوط نیس 

تو کار خدا و بندش دخالت نمیکنم 

مرگ و شب اول قبر هم دیگه همه میگذرونن خوب یا بد 

برای خودت میخوای نماز بخونی برای حاجت سه تا ختم بردار بگو من بعد نماز صبح و بین نماز ظهر و عصر و بین نماز مغرب و عشا میخونم به نیت حاجت روایی بعد چهل روز عادت میکنی به نماز

ب دلیل یه بیماری ک داره و نمیتونه رو پا وایسه نمازم نمیخونه میگه نمیتونم و فلان

نشسته یا خوابیده 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

نه نمیترسم و قبولم ندارم خدا اونجوری اذیتمون کنه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اصلا به من مربوط نیس  تو کار خدا و بندش دخالت نمیکنم  مرگ و شب اول قبر هم دیگه همه میگذر ...

من ک میخونم اگ خدا قبول کنه ولی چنتا از اطرافیانم ک دوسشون دارم نمیخونن. 😰

من همش از حای تنگ مترسم به قبر فک میکنم میخوام بمیرم

نترس عزیزم اونموقع تو دیگه مردی تنگی و فشاری نیست این همه آدم غرق میشن میسوزن تیکه تیکه میشن پس فشار قبر اونا چطوریه!

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
یادمه دبیرستان برامون یه فیلم گذاشتن سیاحت غرب 😐  آخه لامصباا  اینا همش تاثیرات آموزش غل ...

سیاحت غرب و کاری ندارم ولی میدونیم ک یه بهشت و جهنم و یه خوب و بدی هست ک ما باید برای خوب بودن تلاش کنیم این دنیا تموم میشه اون دنیا ابدیه. 😰

خیلیا نماز میخونن ولی ا سر عادت و وجودشون پراز حسادت و دروغ و ناپاکیه...

خیلیا هستن نماز نمیخونن ولی صادق امانتدار مهربون خوش برخورد و...هستن 

پس قطعا خدا خوبیِ این فردی که نماز نمیخونه رو هم میبینه❤

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣