2777
2789

استارتر هر چند منم از اینده اقتصادی واخلاقی جامعه میترسم ولی خب حرفت درسته،تک فرزندا خیلی گناه دارن خیلی تنهان،

عزیزم دقت کردم چند بار این تاپیک و زدی ،متاسفانه همین ادمایی که خودشون رو روشن فکر میدونن هم بد صحبت میکنن هم نظرشون رو تحمیل میکنن هم مسخره میکنن وهم دعوا دارن،ادعای احترام به عقاید هم دارن!!

تاپیک رو بزن ودر نهایت قفلش کن🌹اجرت با خدا⁦❣️⁩

چقدر صبوری تو گلم

بحث الکی نکن لطفا .سوره طاها رو بخون.خداوند به رسولش گفته خودت رو به زحمت ننداز واسه هدایت بقیه.حد واحب رو انجام بده.ولی حرص نخور.من دلم‌گرفت از جواباشکن.تو خیلی صبوری.برام دعا کن.منم برای تو دعا میکنم.به همین روز عرفه قسم که ان شا الله به زودی همه چی درست میشه.تموم میشه 

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به خدا نداری

تو چه کار به اعتقادات افراد داری تاپیک راجع به فرزند آوریه 

همون کامنت قبلیت به من نشون میده ذره ای ایمان نداری از پشت اینترنت افراد رو قضاوت میکنی چه اعتماد به نفس کاذبی دارید که فکر میکنید یار امام زمانید 

یار امام زمان و این رفتار

باشه تو جز ۳۱۳ یار امام زمان 

فرزندم وقتی نمیتونم نون بدم چرا بیارم؟وقتی فردا بزرگ شدی نداشتم بفرستند دانشگاه میگی همینقدر که دوتاییم خوبه عیب نداره نرم دانشگاه.؟وقتی نداشتم خرج عروسی تو بدم نمیگی ده چیکار میکردیم.؟تو این مملکتی که هر روز فقط خبر فساد میلیاردی هرروز گرونی وگرونی هرروز بیکاری و بدبختی هست حماقت محضه احساسی فکر کردن .چشاتونو وا کنین عقلاتونم روشن میشه

من دیگه تحمل ندارم بازم پاره پوره بشم یه بار سزارین شدم با اینکه عمل سزارینم خوب بود عوارض نداشتم ول ...

نترس عزیزم منم همین حسو به طور وحشتناک داشتم میگفتم میمیرم همیشه میگفتم نکنه بمیرم با اینکه سزارینم عالی بود.ولی به هرحال بچه دومیو آوردم و اورژانسی سزشدم به خداوندی خدا بدون کوچیکتربن درد و دوران نقاهت..ینی عالی بود با وجودیکه فشارم رو بیست بود به مدت چهار روز و بهم مسکن نمیزدن اصلاااااااااااااا شاید باورتون نشه درد نداشتم و اون حس ترس ازبین رفت کلا الان یازده ماه میگذره و من اصلا ی بارم بهش فک نکردم خداروشکر  

عزیزم الان ژست روشنفکری گرفتن خیلی مد شده.مثل همه چیز دیگه.البته نفس های آخرسم هسنت این قبیل ژست ها ...

من فقط به خاطر خدا و وظیفه شیعه بودنم،این تاپیک ها رو میذارم،شاید یکی( مثل خودم که قبلا متوجه خیلی چیزها نبودم)  متوجه بشه

آرام باش عزیزم. من فقط دو خط جواب صحبت هاتون رو دادم. ایشالله به آرزوهاتون به حقتون برسید. موفق باشی ...

شما هم ان شا الله عاقبت به خیر بشید.من آرومم خدایی.فکر کردم شما یکم شاید ندیده از من بدت بیاد گفتم بگم بدت نیاد

منم یه زنم مثل اسی مثل تو.ولی خب اعتقاداتمون‌متفاوت.ولی اشتراکاتی هم هست.مثلا همین زن بودن😁من اسی و حال و هواش رو میفهمم و بلدم

ولی خب شما شاید زیاد حال و اوای حرفاش رو نفهمید.البته حقم وارید.تو ابن زمونه فهنیدنش سخته.خدا به هممون‌کمک‌ کنه

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
تو چه کار به اعتقادات افراد داری تاپیک راجع به فرزند آوریه  همون کامنت قبلیت به من نشون میده ذ ...

جسارتا ۳۱۳ تا فقط فرمانده لشکرن.یاراشون خیلی ان.روز خوبی داسته باشید

نترس عزیزم منم همین حسو به طور وحشتناک داشتم میگفتم میمیرم همیشه میگفتم نکنه بمیرم با اینکه سزارینم ...

خداروشکر ولی کاش  من واسه اولی جرات داشتم طبیعی زایمان میکردم الان ترس دوباره سزارین رو نداشتم از ترس سزارین شدم دکتر کفت میتونی طبیعی زایمان کنی دختر داییم منو ترسوند گفت طبیعی نکنی میمیری منم که استرسی و ترسو گفتم سزارین بشم