2777
2789
عنوان

چند وقته هر چی‌ غذا میخورم‌سیر نمیشم. چیکار‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست
[QUOTE=148142195]حامله ای 😂😂😂علی برکت الله[/QUOTE خیلی دوست داشتم بودم. ولی حیف که مجردم 😂😂😂

ای وایییی 😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس الان هیچی نمیخورم صبحانه اصلا میان وعده هم هیچ دووعده دیگه رو یکیوحذف وشام درحددولقمه بچگ ...

خوش به حالت

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

كرونا داري؟ اخه امشب همه اونايي كرونا داشتن و تستشون مثبت شده بود ميگفتن هر چي ميخورن سير نميشن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

جوق دروردی😂👎🏻

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
این مدت قرص مولتی ویتامین و زینک و... استفاده نکردی؟ 

نه فقط امروز قرص ویتامین دی خوردم. روزای قبل نمیخوردم ولی بازم‌اشتهام به اندازه فیل بود

كرونا داري؟ اخه امشب همه اونايي كرونا داشتن و تستشون مثبت شده بود ميگفتن هر چي ميخورن سير نميشن

کرونا که میگن بی اشتهایی میاره

اگه یهو اینطوری شدی حتما برو دکتر چون غیر عادیه

من خودم وقتی استرس و ناراحتی دارم اینطور میشم ینی یهو به خودم میام میبینم لپام از پر بودن با غذا درد گرفته و دارم خفه میشم