2777
2789

حدود ۴ کیلو اضافه وزن دارم. تازگیا هر چقدر میخورم سیر‌نمیشم. شام‌میخورم باز نصف شب از گرسنگی از خواب پامیشم. تا چیزی نخورم خوابم‌نمیبره. نمیدونم چم شده😭

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

حامله ای 😂😂😂علی برکت الله

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نباشی؟

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

اینقد بخور ک سیر شی 😐😂

چاقم میشی😃

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده

[QUOTE=148142195]حامله ای 😂😂😂علی برکت الله[/QUOTE خیلی دوست داشتم بودم. ولی حیف که مجردم 😂😂😂

😂😂😂

میشه اگر امضامو خوندید واسه سلامتی و خوب شدن مادرم یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم. ایشالا از خدا هرچی میخواید بهتون بده