2777
2789
عنوان

با این عشقی ک تو قلبمه چیکار کنم😢😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 35 پست
الان میخای بری باپسرخالت😒

ن اصلا این چ حرفیه من ی تار موی گندیده پسرمو با دنیا عوض نمیکنم ولی ی جورایی احساس گناه میکنم عذاب وجدان دارم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
😞 اگه راهکار دادن به منم بگو ولی عشق اول هیچ وقت فراموش نمیشه

ن بابا عشق چیه من اصا هیچ احساسی نداشتم وندارم بهش

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبببببببببببب

تموم شد

😒سر کاریه😆😆

تو اینطور فک کن😒

خیلی عصبلنی شدم وبلاکش کردم الان بیست روزه از اون موضوع میگذره نمیگم میخام خیانت کنم یا چیز دیگه ای ...

توهیچ تقصیری نداری پ عذاب وجدان نداشته باش 

یه صلوات براعاقبت بخیریم بفرستین❤
توهیچ تقصیری نداری پ عذاب وجدان نداشته باش 

نمیتونم خودتو بذار جای من حتی از اینک بعد اوحرف بلاکش کردم ی جوری ناراحتم بااینک میدونم کار درستی کردم

نمیتونم خودتو بذار جای من حتی از اینک بعد اوحرف بلاکش کردم ی جوری ناراحتم بااینک میدونم کار درستی کر ...

ناراحت نباش اصلاااااا ب فکربچت باش اونم ازدواج میکنه هنو۲۵سالشه ک

یه صلوات براعاقبت بخیریم بفرستین❤

ببین گلم اول از همه باید زندگی خودتو درست کنی اول باید بفهمی که چرا شوهرت بهت خیانت می کنه و علتش رو بدونی؟ 

اول با شوهر عاشقانه ازدواج کردی؟ ینی اول عاشق شوهرت شدی و بعد ازدواج کردی 

بعدش اینکه وقتی فهمیدی شوهرت برای چی خیانت می کنه حالا خودت می دونی یا باهاش بمون و درستش کن یا ازش جدا شو 

اگه هم با هاش موندی دیگه با پسر خالت نباید کاری داشته باشی چون تو مقصر نبودی که اون عاشق تو شده که 

اگه هم از شوهرت خواستی جدا بشی اول فکرتو باز کن یکم فکر کن که ببین آیا می تونی با پسر خاله ایی که هیچ حسی نسبت بهش نداری و از روی ترحم و دلسوزی ازدواج کنی 

هیچ وقت از رو ترحم کاری نکن چون بعدا خودت پشیمون می شی 

بهش فکر نکن ! 

اول مشکل خودتو با خیانت شوهرت حل کن 

تو هر تصمیمی پسرت رو در نظر بگیر .

در ضمن فکر نکن اگر با خیانت شوهرت کنار بیای و پسرت رو کنار یک مرد بی یند و بار بزرگ کنی بهش لطف کردی !و فردا روز بگی بخاطر پسرم موندم 

اگر مشکلت حل نشد و یه وقت تصمیم گرفتی طلاق بگیری تا یک سال به هیچ کس فکر نکن 

بعد از اون بین گزسنه های دیگه پسرخاله ات رو هم قرار بده 

ببین گلم اول از همه باید زندگی خودتو درست کنی اول باید بفهمی که چرا شوهرت بهت خیانت می کنه و علتش رو ...

نمیدونم اصا علت خیانتشو درک نمیکنم خیانتش جنسیه ن عاطفی ازدواج ما سنتی بودولی بعدا عاشقش شدم هنوزهم دوسش دارم ولی دلم بدجور شکسته ازش من حتی بدون پسرم ی روز هم نمیتونم نفس بکشم بخاطراون تاحالا موندم وسوختم ب پاش چون میدونه ک من وابسته بچمم وبدون اون میمیرم      آره هیچ حسی نسبت ب پسرخالم ندارم ولی نمیدونم چرا ی حس پشیمونی وپریشونی تو دلمه افکارم دست خودم نیس آزارم میده با خودم میگم شاید اگ اون موقع زودتر میفهمیدم حسشو نسبت ب خودم الان وضع هیچکدوممون این نبود ن زندگی من اینطور نابسامان بود ن زندگی پسر خالم روهوا بود ن ی دختر بخت برگشته سرنوشتش اونطور بود قیافه مظلوم دختره هم مدام جلو چشممه مقابل اونم حس گناه دارم اصا خودمم خودمو دیگ درک نمیکنم فقط دلم میخاد بخابم وپاشم ببینم همه چیزهایی ک شنیدمو واتفاق افتاده فقط ی خاب بوده انوز هم باورم نمیش😢😢😢😢😢😔

الان یعنی اون ۱۴ ساله و شما ۱۵ ساله بودین؟

بله من تواون سن چیزی از عشق وعاشقی واینها زیاد حالیم نبود ولی پسرخالم هنوزهم ازاون موقع بهم علاقه داره نمیفهمم برام قابل هضم نیس این حجم از علاقه از کجا برای چی وای خدا کاش همه چی خاب بود😫😫