2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید بچم دیگه هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 88 پست
شاید داره دندون درمیاره

هفته پیش یکی دراورد گفتم بر همون ولی دیگ الان یه هفتس دیگ لب به غذا نمیزنه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون درنمیاره؟

نمیدونم اخه دندون یه هفته که طول نمیکشه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
احیانا از خوش غذاییش پیش کسی نگفتی؟😬

اخه اصلا خوش غذا نبود که بخوام بگم 

هفته پیش یکی دراورد گفتم بر همون ولی دیگ الان یه هفتس دیگ لب به غذا نمیزنه

چندتا دندون داره 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
مادر بودن سخت ترین کار دنیاست

دقیقا

غذا خودتون رو له کن بده بخوره.با خودتون غذا بخوره

از غذای خودمون یکم میخوره بعد یهو از دهنش میندازه بیرون

مادر بودن سخت ترین کار دنیاست

من يه دختر سه ساله دارم كه تازه مستقل شده و دارم يه نفسي ميكشم اما باز له له ميزنم براي داشتن يكي ديگه....

چرا اين سختي انقدر شيرينه چرا باز ميخوام خودم رو بندازم تو تمام اين داستان ها🤦‍♀️

درست میشه عزیرم نگران نباش بچه ها گاهی اینجوری میشن گیر نده بهش زیاد که لجباز نشه 

به خدا دق میکنم سر غذاش

تکراری شدن براش .کته درست کن منم برای دختر کته درست میکردم اولش خوب میخورد ولی حالا تکراری شده براش& ...

اره میخوام از فردا امتحان کنم

ی غذای جدید و سبکا امتحان کن شاید زده شده از غذا ویتامین هم بهش بده چون اشتهاشا باز میکنه گرسنه میشه ...

باشه ویتامینو راست میگی باید امتحان کنم چون من اصلا نمیدم

زوری بهش غذا نده 

غذاهای جدید حذف کن ببین از کی بد غذا شده اگ فرنی وحریره دوستداره دوباره همونارو بده بعد کم کم غذای خودتون اضاف کن.بچه ها هم علایق خودشون دارن پسرمن گاهی تخم مرغ میخوره گاهی محکم دهنش میبنده یکسالش هرچی دوستداشته باشه دهنش بازمیکنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شیربرنج هم خوبه دختر من خیلی خوشش میومد

اصلا دوس نداره چندبار امتحان کردم غذاهای دیگرو بهتر میخورد